Afvoerpomp SFA SANISHOWER voor douches met referentie 0101000 van het merk SFA SANITRIT
Afvoerpomp SFA SANISHOWER voor douches met referentie 0101000 van het merk SFA SANITRIT
Afvoerpomp SFA SANISHOWER voor douches met referentie 0101000 van het merk SFA SANITRIT
Afvoerpomp SFA SANISHOWER voor douches met referentie 0101000 van het merk SFA SANITRIT
SFA SANITRIT

Afvoerpomp SFA SANISHOWER voor douches

REF
0101000
(1)
+306
370.01 €
370,01 €
761,09 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De SFA SANISHOWER afvoerpomp is ideaal voor douches, wastafels en bidets. Het maakt het mogelijk om grijs water tot 4 meter verticaal en 40 meter horizontaal af te voeren. Compact en eenvoudig te installeren in elke ruimte.
  • Afvoer tot 4 m verticaal en 40 m horizontaal
  • Compact en eenvoudig te installeren
  • Ideaal voor douches, wastafels en bidets
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Afvoerpomp SFA SANISHOWER voor douches

De afvoerpomp SFA SANISHOWER, referentie 0101000, is een compacte en efficiënte oplossing die speciaal is ontworpen voor het afvoeren van grijs water afkomstig van douches, wastafels en bidets. Deze pomp is ideaal voor installatie in kleine ruimtes, zoals kleine badkamers, omdat hij gemakkelijk kan worden verborgen in een meubel of zelfs onder de douchebak, mits deze een minimale hoogte van 12 cm heeft. Dankzij het discrete en functionele ontwerp kan de indeling van de badkamers worden geoptimaliseerd zonder grote verbouwingen of structurele aanpassingen.

De SANISHOWER kan afvalwater tot 4 meter verticaal of 40 meter horizontaal afvoeren, wat veel flexibiliteit biedt bij het ontwerpen van het afvoersysteem van een badkamer. Dit betekent dat, zelfs als de installatie ver van de hoofdafvoer is, deze afvoerpomp garandeert dat het grijs water efficiënt en veilig wordt afgevoerd, waardoor de beperkingen van traditionele afvoersystemen worden overwonnen.

Het werkingssysteem van de SANISHOWER is volledig automatisch, wat het gebruik vergemakkelijkt en de behoefte aan onderhoud vermindert. De motor wordt geactiveerd door een drukdetectiesysteem: wanneer het water de tank binnenkomt, drukt het op de sensor, waardoor de motor wordt ingeschakeld en het afvalwater onmiddellijk kan worden afgevoerd. Dit mechanisme zorgt voor een betrouwbare werking, aangezien het alleen wordt geactiveerd wanneer dat nodig is, wat de levensduur van de motor verlengt en het energieverbruik vermindert.

De pomp heeft twee ingangen waarmee zowel een douche als een wastafel of bidet kan worden aangesloten. De ingang voor de douche heeft een diameter van 40 mm, terwijl de ingang voor de wastafel of bidet een diameter van 32 mm gebruikt. Deze veelzijdigheid maakt het perfect voor badkamers die de afvoer van meerdere elementen tegelijk vereisen, wat zorgt voor een efficiënte werking zonder risico op overbelasting.

Om een optimale werking te garanderen, bevat de SANISHOWER een afvoeihendel uitgerust met een terugslagklep, die voorkomt dat het afvalwater terugkeert naar het systeem nadat het is afgevoerd. Deze bocht is ontworpen voor leidingen van 32 mm, maar is ook compatibel met diameters van 22 mm en 28 mm, wat meer flexibiliteit bij de installatie biedt.

Met een energieverbruik van slechts 250 W is de SANISHOWER een energiezuinige optie, perfect voor huishoudens waar energiebesparing een prioriteit is. Het geluidsniveau is 46 dB(A), wat zorgt voor een stille werking, ideaal voor installatie in woonomgevingen waar akoestisch comfort belangrijk is. Bovendien heeft het apparaat een elektrische classificatie van Klasse I, wat een hoog niveau van veiligheid bij gebruik garandeert, vooral in vochtige omgevingen zoals badkamers.

Technische specificaties van de SANISHOWER:

  • Aantal ingangen: 2 (één voor douche en één voor wastafel of bidet)
  • Diameter van de ingangen: 40 mm (douche) / 32 mm (wastafel/bidet)
  • Aangeraden retourdiameter: 22/28/32 mm
  • Motorverbruik: 250 W
  • Voedingsspanning: 220-240 V / 50 Hz
  • Elektrische klasse: I
  • Geluidsniveau: 46 dB(A)
  • Maximale horizontale retour: 40 meter
  • Maximale verticale retour: 4 meter
  • Minimale activeringshoogte: 65 mm
  • Minimale hoogte van de douchebak: 12 cm

De SANISHOWER valt niet alleen op door zijn prestaties, maar ook door zijn gemak van installatie. Met een standaard elektriciteitsaansluiting en een eenvoudige waterverbinding is het installatieproces snel en eenvoudig, wat het een praktische optie maakt voor zowel nieuwbouw als renovaties. Dit model is ideaal om de ruimte in kleine badkamers of op locaties ver van het hoofdafvoersysteem te optimaliseren, zonder in te boeten op functionaliteit of comfort.

Samenvattend is de afvoerpomp SFA SANISHOWER een betrouwbare en veelzijdige optie voor het afvoeren van grijs water in badkamers met douches, wastafels en bidets. De afvoercapaciteit, het gemak van installatie en de stille werking maken het een ideale oplossing voor het optimaliseren van de afvoer van afvalwater in huishoudelijke omgevingen, terwijl tegelijkertijd het comfort en de efficiëntie worden gegarandeerd die gebruikers eisen.

Technische kenmerken
Fabrikant
SFA SANITRIT
Referentie
0101000
SKU
SFAF98A52F5
Object
Pomp
Spanning
220-240 V
Beschermingsgraad
IP44
Frequentie
50-60 Hz
Aantal tickets
Garantie
3 jaar
Regels
EN 12050-2
Meningen
5.0 over 5.0
1 algemene beoordeling
Jennifer M.
J
Jennifer M.
(groupsumi.es)
18 jul 2022
lijkt perfect te werken
Gegevensbladen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi