Sanitair vergruizer SFA SANIPLUS voor complete badkamers met veel verkeer met referentie 0100300 van het merk SFA SANITRIT
Sanitair vergruizer SFA SANIPLUS voor complete badkamers met veel verkeer met referentie 0100300 van het merk SFA SANITRIT
Sanitair vergruizer SFA SANIPLUS voor complete badkamers met veel verkeer met referentie 0100300 van het merk SFA SANITRIT
Sanitair vergruizer SFA SANIPLUS voor complete badkamers met veel verkeer met referentie 0100300 van het merk SFA SANITRIT
SFA SANITRIT

Sanitair vergruizer SFA SANIPLUS voor complete badkamers met veel verkeer

REF
0100300
(2)
+482
583.00 €
583,00 €
1.187,01 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De sanitaire vergruizer SFA SANIPLUS pompt afvalwater van complete badkamers met toilet, wastafel, douche en bidet af. Ideaal voor grote drukte, pompt tot 5 m verticaal en 100 m horizontaal af.
  • Afvoer tot 5 m verticaal en 100 m horizontaal
  • Grote capaciteit voor complete badkamers
  • 4 ingangen voor WC, wastafel, douche en bidet
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Sanitair vergruizer SFA SANIPLUS voor complete badkamers met veel verkeer

De sanitairvermaler SFA SANIPLUS, referentie 0100300, is een efficiënte en krachtige oplossing die is ontworpen om afvalwater van een complete badkamer af te voeren, inclusief toilet, wastafel, douche en bidet. Dit apparaat is ideaal voor omgevingen met een grote toestroom van gebruikers of in gevallen waarin meerdere badkamer elementen gelijktijdig worden gebruikt. Met zijn verbeterde capaciteit kan het grote hoeveelheden water moeiteloos afvoeren, waardoor het een ideale keuze is voor huishoudens en kleine bedrijven waar het gebruik van de badkamer frequent en intensief is.

Dankzij zijn grote capaciteit reservoir is de SANIPLUS in staat om grote hoeveelheden water tegelijkertijd te verwerken, wat het perfect maakt voor situaties waarin twee of meer badkamer elementen tegelijk worden gebruikt, zoals een douche en een wastafel. Dit garandeert dat het afvalwater snel en efficiënt wordt afgevoerd, zonder risico op verstoppingen of overstromingen.

Een van de belangrijkste voordelen van de SANIPLUS is zijn installatie veelzijdigheid. Dit apparaat maakt het mogelijk om een complete badkamer op elke locatie in huis te creëren, ongeacht de locatie van de hoofdafvoer. Dankzij zijn krachtige pompsysteem kan het zwart water tot 5 meter verticaal of 100 meter horizontaal afvoeren, wat de installatie in kelders, zolders of gebieden ver van het hoofdafvoernet vergemakkelijkt. Bovendien gebruikt het systeem een afvoerpijp met een diameter van slechts 32 mm, wat een discrete en gemakkelijke installatie mogelijk maakt zonder grote verbouwingen.

De SANIPLUS is uitgerust met vier ingangen, waardoor een toilet kan worden aangesloten via de centrale ingang met een diameter van 100 mm, en een wastafel, douche en bidet via de andere ingangen van 40 mm. Dit garandeert een efficiënte afvoer van het afvalwater van alle badkamer elementen, waardoor het een complete en functionele oplossing is voor elk renovatie- of nieuwbouwproject.

Deze sanitairvermaler wordt aangedreven door een 400 W motor, waarmee grote hoeveelheden water kunnen worden beheerd en het zwart water snel en efficiënt kan worden afgevoerd. Het geluidsniveau is slechts 46 dB(A), wat zorgt voor een stille werking, ideaal voor installaties in woningen waar akoestisch comfort belangrijk is. Bovendien heeft de SANIPLUS een IP44 beschermingsindex, wat zijn weerstand tegen vocht en de omstandigheden van een badkameromgeving garandeert.

De SANIPLUS valt op door zijn gemak van installatie, aangezien het alleen een watertoevoer voor het toilet en een standaard elektrische aansluiting van 220-240V / 50Hz vereist. Dit maakt een snelle en eenvoudige installatie mogelijk, zonder complicaties. Bovendien zorgt het compacte ontwerp ervoor dat het gemakkelijk in elke ruimte kan worden geïntegreerd, zonder te veel ruimte in te nemen, wat een discrete en effectieve installatie mogelijk maakt.

Technische specificaties van de SANIPLUS:

  • Aantal beschikbare ingangen: 4 (toilet, wastafel, douche, bidet)
  • Diameter van de ingangen: 100 mm (toilet) / 40 mm (overige)
  • Aangeraden retourdiameter: 22/28/32 mm
  • Motorverbruik: 400 W
  • Voedingsspanning: 220-240V / 50Hz
  • Elektrische klasse: I
  • Beschermingsindex: IP44
  • Geluidsniveau: 46 dB(A)
  • Maximale horizontale retour: 100 meter
  • Maximale verticale retour: 5 meter
  • Minimale hoogte van de douchebak: 13 cm

Samenvattend is de SFA SANIPLUS de perfecte optie voor het creëren van een complete badkamer op elke locatie in huis, zelfs in gebieden ver van het hoofdafvoernet. Zijn vermogen om grote hoeveelheden water te verwerken, zijn gemakkelijke installatie en stille werking maken het een veelzijdige en betrouwbare keuze voor zowel huishoudens als commerciële ruimtes die een efficiënte oplossing voor afvalwaterafvoer nodig hebben.

Technische kenmerken
Fabrikant
SFA SANITRIT
Referentie
0100300
SKU
SFAA46B3870
Object
Vergruizer
Spanning
220-240 V
Beschermingsgraad
IP44
Frequentie
50-60 Hz
Aantal tickets
Garantie
3 jaar
Regels
EN 12050-3
Meningen
4.5 over 5.0
2 algemene beoordelingen
ARLIGUY T.
A
ARLIGUY T.
(groupsumi.fr)
9 sep 2024
Nog niet geïnstalleerd!
Bonacchi A.
B
Bonacchi A.
(groupsumi.it)
4 mrt 2024
Effectief stil
Gegevensbladen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi