Sanitair versnipperaar SFA SANIBEST PRO voor intensief gebruik in badkamers met referentie 0101222 van het merk SFA SANITRIT
Sanitair versnipperaar SFA SANIBEST PRO voor intensief gebruik in badkamers met referentie 0101222 van het merk SFA SANITRIT
Sanitair versnipperaar SFA SANIBEST PRO voor intensief gebruik in badkamers met referentie 0101222 van het merk SFA SANITRIT
Sanitair versnipperaar SFA SANIBEST PRO voor intensief gebruik in badkamers met referentie 0101222 van het merk SFA SANITRIT
SFA SANITRIT

Sanitair versnipperaar SFA SANIBEST PRO voor intensief gebruik in badkamers

REF
0101222
(2)
+610
738.00 €
738,00 €
1.316,48 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De sanitaire versnipperaar SFA SANIBEST PRO is ideaal voor intensief gebruik in winkels, bars of kantoren. Met 4 ingangen pompt hij afvalwater tot 7 m verticaal en 110 m horizontaal.
  • Krachtige motor van 1100 W
  • Afvoer tot 7 m verticaal en 110 m horizontaal
  • 4 ingangen voor een complete badkamer
Koop nu en ontvang het tussen 4 en 6 november.
Meer over het product

Informatie over Sanitair versnipperaar SFA SANIBEST PRO voor intensief gebruik in badkamers

De sanitairvermaler SFA SANIBEST PRO, referentie 0101222, is een robuuste en efficiënte oplossing voor intensief gebruikte toiletten. Dit model is specifiek ontworpen om te functioneren in veeleisende omgevingen, zoals huurappartementen, bars, grote kantoren en andere openbare ruimtes waar het gebruik van het toilet constant en niet altijd gecontroleerd is. Dankzij de krachtige motor van 1100 W en het exclusieve vermalingssysteem is de SANIBEST PRO in staat om grote hoeveelheden afvalwater continu en betrouwbaar te verwerken, met een uitzonderlijke prestatie, zelfs onder de meest extreme omstandigheden.

Deze sanitairvermaler maakt het mogelijk om het afvalwater van een complete badkamer af te voeren, inclusief toilet, wastafel, douche en bidet. Het ontwerp omvat vier ingangen, wat het een integrale oplossing maakt voor multifunctionele badkamers. De voorste ingang is ontworpen om een toilet met horizontale afvoer aan te sluiten, terwijl de bovenste ingang van 40 mm het mogelijk maakt om een of meerdere wastafels aan te sluiten. Daarnaast zijn er twee onderste zij-ingangen, ook van 40 mm, voor het aansluiten van een of meerdere douches en/of bidets, wat het een veelzijdige optie maakt voor een breed scala aan badkamerconfiguraties.

Een van de meest opvallende kenmerken van de SANIBEST PRO is de afvoercapaciteit. Dankzij het krachtige pompsysteem kan het afvalwater tot 7 meter verticaal of 110 meter horizontaal worden afgevoerd, wat grote flexibiliteit biedt voor installatie op praktisch elke locatie in het gebouw, ongeacht de nabijheid van de hoofdafvoer. Dit maakt het ideaal voor locaties zoals kelders, zolders of gebieden die ver van het rioleringssysteem liggen, en overtreft de beperkingen van traditionele zwaartekrachtafvoersystemen.

De SANIBEST PRO is uitgerust met een afvoeihals die is geïnstalleerd op de deksel van het apparaat, en die een terugslagklep bevat om te voorkomen dat eerder afgevoerd water terugstroomt. Deze hals is compatibel met leidingen van 22, 28 of 32 mm, wat het mogelijk maakt om de installatie aan te passen aan de specifieke behoeften van het project. Bovendien heeft deze vermaler een uitzonderlijke prestatie qua debiet: op 1 meter hoogte kan het tot 145 liter per minuut afvoeren, en op 5 meter hoogte kan het nog steeds een indrukwekkend debiet van 103 liter per minuut beheren, wat zorgt voor optimale prestaties, zelfs in complexere installaties.

De SANIBEST PRO is niet alleen krachtig, maar ook extreem duurzaam. Het ontwerp is voorbereid om lange uren zonder onderbreking te werken, wat het een ideale keuze maakt voor toiletten die intensief worden gebruikt. Bovendien zorgt het specifieke koelsysteem ervoor dat de motor op een optimale temperatuur blijft, wat de levensduur verlengt en een efficiënte werking garandeert, zelfs onder de hoogste belasting.

Technische specificaties van de SANIBEST PRO:

  • Aantal ingangen: 4 (één voor toilet, één boven voor wastafel en twee zijkanten voor douche/bidet)
  • Diameter van de ingangen: 100 mm (toilet) / 40 mm (wastafel, douche, bidet)
  • Aangeraden retourdiameter: 22/28/32 mm
  • Motorverbruik: 1100 W
  • Voedingsspanning: 220-240 V / 50 Hz
  • Elektrische klasse: I
  • Beschermingsindex: IP44
  • Maximale horizontale retour: 110 meter
  • Maximale verticale retour: 7 meter
  • Minimale hoogte van de douchebak: 15 cm
  • Maximaal debiet: 145 l/min (bij 1 m hoogte), 103 l/min (bij 5 m hoogte)

De SANIBEST PRO is niet alleen krachtig en efficiënt, maar ook gemakkelijk te installeren. Het vereist alleen een wateraansluiting en een standaard elektrische aansluiting, wat het installatieproces enorm vereenvoudigt. Bovendien is het geluidsniveau 46 dB(A), wat het een relatief stille optie maakt voor een apparaat van zijn vermogen, en zorgt voor een comfortabele werking, zelfs in geluidsgevoelige omgevingen.

Technische kenmerken
Fabrikant
SFA SANITRIT
Referentie
0101222
SKU
SFA517656FF
Object
Vergruizer
Spanning
220-240 V
Beschermingsgraad
IP44
Frequentie
50-60 Hz
Aantal tickets
Garantie
3 jaar
Regels
EN 12050-3
Meningen
5.0 over 5.0
2 algemene beoordelingen
Gianluca G.
G
Gianluca G.
(groupsumi.it)
1 jul 2024
Werkt beter dan de vorige versie
Julio F.
J
Julio F.
(groupsumi.pt)
14 okt 2023
Zeer efficiënt en gemakkelijk te installeren
Gegevensbladen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi