Toilet met SFA SANICOMPACT Elite versnipperaar met referentie 0101504 van het merk SFA SANITRIT
Toilet met SFA SANICOMPACT Elite versnipperaar met referentie 0101504 van het merk SFA SANITRIT
Toilet met SFA SANICOMPACT Elite versnipperaar met referentie 0101504 van het merk SFA SANITRIT
Toilet met SFA SANICOMPACT Elite versnipperaar met referentie 0101504 van het merk SFA SANITRIT
SFA SANITRIT

Toilet met SFA SANICOMPACT Elite versnipperaar

REF
0101504
(0)
+687
831.00 €
831,00 €
1.295,91 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
Het SFA SANICOMPACT Elite toilet met versnipperaar is ideaal voor secundaire toiletten in kleine ruimtes. Met een dubbel spoelsysteem en ECO+ motor, pompt het tot 3 m verticaal en 30 m horizontaal, met de mogelijkheid om een wastafel aan te sluiten.
  • Dubbele spoeling: 1,8 L / 3 L
  • Afvoer tot 3 m verticaal en 30 m horizontaal
  • Aansluiting voor wastafel optioneel
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Toilet met SFA SANICOMPACT Elite versnipperaar

Het SFA SANICOMPACT Elite toilet met vergruizer, referentie 0101504, is een ideale oplossing voor het creëren van secundaire toiletten in kleine ruimtes, met comfort, efficiëntie en een elegant ontwerp. Dit model is perfect voor installatie in kelders, zolders of andere delen van de woning waar geen directe aansluiting op de hoofdafvoer beschikbaar is, aangezien het mogelijk maakt om afvalwater tot 3 meter verticaal en 30 meter horizontaal af te voeren. Dankzij het compacte ontwerp is het een veelzijdige optie om de ruimte te optimaliseren zonder in te boeten op comfort of esthetiek.

De SANICOMPACT Elite steekt binnen het assortiment van compacte toiletten van SFA uit als het breedste en meest comfortabele model, dat een aangenamere gebruikservaring biedt zonder in te boeten op stijl. Dit toilet is specifiek ontworpen voor installatie in ruimtes waar elke centimeter telt, waardoor het mogelijk is om een complete toiletruimte met wastafel te creëren, zelfs op de moeilijkste plekken in de woning.

Een van de belangrijkste kenmerken van de SANICOMPACT Elite is het dubbele spoelsysteem, waarmee je kunt kiezen tussen een waterverbruik van 1,8 liter of 3 liter, afhankelijk van de behoeften van elk gebruik. Dit systeem zorgt niet alleen voor een efficiënte afvoer, maar draagt ook aanzienlijk bij aan waterbesparing, waardoor het een ecologische en economische keuze op lange termijn is. Bovendien is dit model uitgerust met een ECO+ motor systeem, dat het energie- en waterverbruik optimaliseert, waardoor de SANICOMPACT Elite efficiënter is dan eerdere generaties.

De werking van de SANICOMPACT Elite is zeer eenvoudig en volledig automatisch. Door op een van de spoelknoppen te drukken, wordt een elektroventiel geactiveerd dat het water rechtstreeks uit het netwerk haalt, vergelijkbaar met hoe een wasmachine werkt. Vervolgens begint een cyclus van spoelen, vergruizen en afvoeren, alles in één proces. Dit zorgt voor een snelle en effectieve afvoer van het afvalwater, waardoor de noodzaak voor een externe reservoir vervalt en de beschikbare ruimte wordt geoptimaliseerd.

De SANICOMPACT Elite biedt ook de mogelijkheid om een wastafel aan te sluiten, waardoor het een complete oplossing voor secundaire toiletten is. De aansluiting van de wastafel gebeurt via een buis met een diameter van 40 mm, en het systeem omvat een automatische detector die de motor inschakelt wanneer het water het juiste niveau heeft bereikt. Dit zorgt ervoor dat het water van de wastafel efficiënt samen met dat van het toilet wordt afgevoerd.

De afvoer van het afvalwater van de SANICOMPACT Elite gebeurt via een buis met slechts 32 mm diameter, wat de installatie in bijna elke ruimte vergemakkelijkt zonder grote verbouwingen. Bovendien is het apparaat uitgerust met een bocht met terugslagklep, die voorkomt dat het afgevoerde water terugstroomt in het systeem, wat zorgt voor een veilige en probleemloze werking. De afvoer kan zowel naar rechts als naar links van het toilet worden uitgevoerd, wat flexibiliteit bij de installatie biedt.

Technische specificaties van de SANICOMPACT Elite:

  • Aantal ingangen: 1
  • Diameter van de ingangen: 40 mm
  • Aangeraden retourdiameter: 32 mm
  • Debiet op 1 meter: 105 L/min
  • Motorverbruik: 550 W
  • Voedingsspanning: 220-240 V / 50 Hz
  • Elektrische klasse: I
  • Geluidniveau: 51 dB(A)
  • Maximale horizontale retour: 30 meter
  • Maximale verticale retour: 3 meter
  • Spoelsysteem: Dubbele spoeling (1,8 L / 3 L)
  • Aansluiting voor wastafel: Optioneel

Met een geluidniveau van slechts 51 dB(A) is de SANICOMPACT Elite verrassend stil, wat het een ideale keuze maakt voor installatie in woonomgevingen waar geluid een zorg kan zijn. Bovendien biedt de vernieuwde motor een stillere en efficiëntere werking in vergelijking met eerdere modellen, wat de gebruikerservaring verbetert en het water- en energieverbruik vermindert.

Technische kenmerken
Fabrikant
SFA SANITRIT
Referentie
0101504
SKU
SFA416148EE
Object
Vergruizer
Spanning
220-240 V
Beschermingsgraad
IP44
Frequentie
50-60 Hz
Aantal tickets
Garantie
3 jaar
Elektrische klasse
Ik
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi