Toilet met SFA SANICOMPACT Pro vergruizer met referentie 0100805 van het merk SFA SANITRIT
Toilet met SFA SANICOMPACT Pro vergruizer met referentie 0100805 van het merk SFA SANITRIT
Toilet met SFA SANICOMPACT Pro vergruizer met referentie 0100805 van het merk SFA SANITRIT
Toilet met SFA SANICOMPACT Pro vergruizer met referentie 0100805 van het merk SFA SANITRIT
SFA SANITRIT

Toilet met SFA SANICOMPACT Pro vergruizer

REF
0100805
(0)
+687
831.00 €
831,00 €
1.295,91 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
Het SFA SANICOMPACT Pro toilet met vergruizer is ideaal voor kleine toiletten, met een optionele aansluiting voor een wastafel. Afvoer tot 3 m verticaal en 30 m horizontaal, met dubbele spoeling en een stille en efficiënte werking.
  • Dubbele spoeling: 1,8 L / 3 L
  • Afvoer tot 3 m verticaal en 30 m horizontaal
  • Optionele aansluiting voor wastafel
Koop nu en ontvang het tussen 4 en 6 november.
Meer over het product

Informatie over Toilet met SFA SANICOMPACT Pro vergruizer

Het SFA SANICOMPACT Pro toilet met versnipperaar, referentie 0100805, is een compacte en efficiënte oplossing die is ontworpen om secundaire toiletten te creëren in kleine ruimtes. Dankzij het moderne en compacte ontwerp is dit keramische model ideaal voor installatie in gebieden zoals kelders, zolders of elke ruimte zonder directe aansluiting op de hoofdafvoer. De capaciteit om afvalwater tot 3 meter verticaal en 30 meter horizontaal af te voeren, maakt het een veelzijdige optie voor renovatie- of uitbreidingsprojecten in woningen.

De SANICOMPACT Pro valt op door zijn vermogen om een optionele wastafel te integreren. Via een aansluiting met een buis van 40 mm diameter kunnen de afvalwaters van de wastafel samen met die van het toilet worden afgevoerd, waardoor de ruimte wordt geoptimaliseerd en een complete toiletruimte kan worden gecreëerd in gebieden waar de ruimte beperkt is. Dit maakt het een praktische oplossing voor wie functionaliteit wil maximaliseren zonder in te boeten op comfort.

Een van de belangrijkste kenmerken van de SANICOMPACT Pro is het dubbele spoelsysteem, dat twee opties biedt: 1,8 liter en 3 liter, waarmee de juiste hoeveelheid water kan worden geselecteerd indien nodig. Dit systeem garandeert niet alleen een efficiënte afvoer van afvalwater, maar bevordert ook waterbesparing, wat resulteert in een duurzamere en economischere optie op lange termijn. Door op een van de spoelknoppen te drukken, wordt de cyclus van doorspoelen, versnipperen, afvoeren en doorspoelen in gang gezet, wat zorgt voor een snel en effectief proces.

De automatische werking van de SANICOMPACT Pro is een ander sterk punt. Het apparaat is uitgerust met een automatische detector, die de 550 W motor activeert wanneer het waterniveau het juiste punt in de tank heeft bereikt. Dit zorgt voor een comfortabele en probleemloze werking, aangezien het pompsysteem het water zonder handmatige tussenkomst afvoert, wat het een ideale oplossing maakt voor elk type gebruiker.

De afvoer van het afvalwater gebeurt via een buis met een diameter van slechts 32 mm, wat de installatie in vrijwel elke ruimte vergemakkelijkt, zonder dat grote verbouwingen nodig zijn. Bovendien omvat het systeem een afvoerbocht die is uitgerust met een terugslagklep, wat garandeert dat het afgevoerde water niet terugkeert naar het systeem, waardoor het risico op verstoppingen of terugstromingen wordt vermeden.

De SANICOMPACT Pro maakt deel uit van de nieuwe generatie compacte toiletten, die zijn ontworpen om een verlaagd waterverbruik en een stillere werking te bieden in vergelijking met eerdere modellen. Met een geluidsniveau van slechts 51 dB(A) is dit toilet ideaal voor installatie in woonomgevingen, aangezien de werking vrijwel onopgemerkt blijft, wat het nodige akoestische comfort in elk huis garandeert.

Technische specificaties van de SANICOMPACT Pro:

  • Aantal ingangen: 1
  • Diameter van de ingangen: 40 mm
  • Aangeraden retourdiameter: 32 mm
  • Debiet op 1 meter: 105 L/min
  • Motorverbruik: 550 W
  • Voedingsspanning: 220-240 V / 50 Hz
  • Elektrische klasse: I
  • Geluidsniveau: 51 dB(A)
  • Maximale horizontale retour: 30 meter
  • Maximale verticale retour: 3 meter
  • Spoelsysteem: Dubbele spoeling (1,8 L / 3 L)
  • Aansluiting voor wastafel: Optioneel

De SANICOMPACT Pro is ontworpen met het oog op gemakkelijke installatie en energie-efficiëntie, wat het een ideale oplossing maakt voor zowel renovatieprojecten als nieuwbouw. Het compacte en moderne ontwerp, samen met de capaciteit om water over lange afstanden af te voeren, maakt het perfect voor plaatsen waar traditionele oplossingen niet haalbaar zouden zijn.

Technische kenmerken
Fabrikant
SFA SANITRIT
Referentie
0100805
SKU
SFA4DCC763C
Object
Toilet
Spanning
220-240 V
Beschermingsgraad
IP44
Frequentie
50-60 Hz
Aantal tickets
Garantie
3 jaar
Elektrische klasse
Ik
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi