Ophaaldeposito Grundfos LIFTAWAY C40-1 met referentie 96003985 van het merk GRUNDFOS
Ophaaldeposito Grundfos LIFTAWAY C40-1 met referentie 96003985 van het merk GRUNDFOS
GRUNDFOS

Ophaaldeposito Grundfos LIFTAWAY C40-1

REF
96003985
(0)
+409
494.50 €
494,50 €
582,01 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De Grundfos LIFTAWAY C40-1 opvangtank is ideaal voor het creëren van pomppunten voor ongezuiverd afvalwater. Compatibel met UNILIFT KP of AP12 pompen, vergemakkelijkt het de efficiënte afvoer van huishoudelijk water.
  • Compatibel met UNILIFT KP of AP12
  • Klep terugslagklep
  • Temperatuurbereik van de vloeistof: 5-50 °C
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Ophaaldeposito Grundfos LIFTAWAY C40-1

De Grundfos LIFTAWAY C40-1 opvangtank is een essentieel onderdeel voor het creëren van afvalwaterliftstations in huishoudelijke en commerciële toepassingen. Deze tank is speciaal ontworpen om samen te werken met de UNILIFT KP of AP12 pompen, waardoor het een betrouwbare en efficiënte oplossing is voor het omgaan met ongezuiverd afvalwater afkomstig van vloerafvoeren, wastafels, wasmachines, vaatwassers en andere apparaten die niet rechtstreeks op het rioleringssysteem kunnen worden aangesloten.

Functioneel ontwerp voor liftstations

De LIFTAWAY C40-1 is ideaal voor het verzamelen en beheren van afvalwater in installaties waar geen directe aansluiting op de riolering mogelijk is, zoals kelders of ondergrondse ruimtes. Deze tank is uitgerust om ongezuiverd afvalwater te verzamelen, waardoor het een efficiënte oplossing is voor het beheren van vloeibare afvalstoffen uit verschillende bronnen, en het vergemakkelijkt het pompen naar de rioleringssystemen wanneer het in combinatie met de aanbevolen pompen wordt gebruikt.

Compatibiliteit met Grundfos UNILIFT pompen

Dit model is ontworpen voor gebruik met pompen uit de UNILIFT KP150/KP250 of AP12 serie, wat zorgt voor een perfecte integratie en een efficiënte werking. UNILIFT pompen staan bekend om hun betrouwbaarheid en duurzaamheid bij het pompen van afvalwater, en in combinatie met de LIFTAWAY tank creëren ze een compleet en robuust systeem voor de afvoer van ongezuiverd water.

Belangrijke technische kenmerken

De tank is vervaardigd uit duurzaam plastic, wat zorgt voor een lange levensduur en weerstand tegen moeilijke omstandigheden. Het netto gewicht van de tank is 3,05 kg, waardoor het een lichtgewicht en eenvoudig te installeren component is in vrijwel elke omgeving. Het brutogewicht is 3,2 kg, wat het gemakkelijk maakt om te hanteren en te transporteren.

Terugslagklep

De LIFTAWAY C40-1 is uitgerust met een terugslagklep, ontworpen om te voorkomen dat het afvalwater terugstroomt naar het systeem nadat het is gepompt. Deze functie is essentieel om terugstroming van afvalwater te voorkomen, waardoor zowel de tank als de aangesloten pompen worden beschermd en een schone en veilige werking van het systeem wordt gegarandeerd.

Inlaat- en uitlaatverbindingen

Deze tank is uitgerust met verbindingen die een eenvoudige installatie en aansluiting op het afvalwatersysteem mogelijk maken. De inlaatverbinding is DN 40/50 en de uitlaatverbinding is DN 40, wat de integratie met standaard leidingsystemen vergemakkelijkt. Deze verbindingen zorgen voor een optimale waterstroom binnen en buiten de tank, waardoor de prestaties van het gehele afvalwatersysteem verbeteren.

Temperatuurbereik en duurzaamheid

Het temperatuurbereik van de vloeistof dat de LIFTAWAY tank kan verwerken, varieert van 5 °C tot 50 °C, waardoor het geschikt is voor het beheren van afvalwater van huishoudelijke apparaten en andere bronnen die water bij verschillende temperaturen genereren. Bovendien kan het een maximale omgevingstemperatuur van 40 °C weerstaan, wat de duurzaamheid en goede prestaties garandeert, zelfs in warme omgevingen.

Certificeringen en goedkeuringen

De LIFTAWAY C40-1 tank heeft CE en MORO goedkeuringen, wat garandeert dat deze voldoet aan de veiligheids- en kwaliteitsnormen die op de Europese markt vereist zijn. Daarnaast is het gecertificeerd met milieukeurmerken zoals WEEE, wat de toewijding aan milieuvriendelijkheid en verantwoord produceren onderstreept.

Aanvullende technische gegevens:

  • Materiaal van de tank: Plastic
  • Netto gewicht: 3,05 kg
  • Bruto gewicht: 3,2 kg
  • Terugslagklep: Type klep
  • Vloeistoftemperatuur: 5°C tot 50°C
  • Maximale omgevingstemperatuur: 40°C
  • Verbinden: Inlaat DN 40/50, uitlaat DN 40
  • Aantal ondersteunde pompen: 1
  • Certificeringen: CE, MORO, WEEE
  • Land van herkomst: Duitsland (DE)
Technische kenmerken
Fabrikant
GRUNDFOS
Referentie
96003985
SKU
BGE7E5D35F4
Object
Afvalwaterpomp
Materiaal
ABS-depot
Maximale vloeistoftemperatuur
50 °C
Pomptype
Afvalwater
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi