Centrifugaalpomp Grundfos CRI 5-5 A-FGJ-A-E-HQQE met referentie 96528001 van het merk GRUNDFOS
Centrifugaalpomp Grundfos CRI 5-5 A-FGJ-A-E-HQQE met referentie 96528001 van het merk GRUNDFOS
GRUNDFOS

Centrifugaalpomp Grundfos CRI 5-5 A-FGJ-A-E-HQQE

REF
96528001
(0)
+1.437
1738.00 €
1.738,00 €
3.062,51 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De Grundfos CRI 5-5 A-FGJ-A-E-HQQE centrifuga pomp is een verticale meertraps roestvrijstalen pomp, ideaal voor verwarming, airconditioning en drukverhoging in commerciële gebouwen.
  • Verticale meertraps roestvrijstalen pomp.
  • Ideaal voor commerciële verwarming en airconditioning.
  • Maximale werkdruk tot 25 bar.
Koop nu en ontvang het tussen 4 en 6 november.
Meer over het product

Informatie over Centrifugaalpomp Grundfos CRI 5-5 A-FGJ-A-E-HQQE

De Grundfos CRI 5-5 A-FGJ-A-E-HQQE centrifuga pomp is een verticale meertraps pomp die specifiek is ontworpen om te voldoen aan de eisen van verwarmingssystemen, airconditioning en drukverhoging in commerciële gebouwen. De constructie van roestvrij staal garandeert duurzaamheid en corrosiebestendigheid, waardoor deze pomp een betrouwbare keuze is voor toepassingen die een constante en betrouwbare prestatie vereisen onder zware omstandigheden.

Dit model heeft een verticale opbouw met in-line aanzuig- en afvoeraansluitingen, wat de installatie vergemakkelijkt en de efficiëntie van het systeem verbetert. De onderdelen die in contact komen met de vloeistof zijn vervaardigd uit roestvrij staal (EN 1.4301), wat zorgt voor een uitstekende corrosiebestendigheid, zelfs wanneer de pomp wordt blootgesteld aan agressieve vloeistoffen. Dit is bijzonder nuttig in commerciële toepassingen waar duurzaamheid en betrouwbaarheid essentieel zijn.

De HQQE cartridge mechanische afdichting, die bij deze pomp is inbegrepen, biedt maximale operationele betrouwbaarheid, terwijl het veilige hantering en gemakkelijke toegang voor onderhoud mogelijk maakt. De gesplitste koppeling zorgt ervoor dat de krachtsoverdracht efficiënt is en vermindert trillingen, wat de levensduur van zowel de motor als de pomp in het algemeen verlengt.

Uitgelichte technische kenmerken:

  • Nominale flow: 5.8 m³/h, wat zorgt voor een adequate vloeistofvoorziening voor veelvoorkomende commerciële toepassingen.
  • Nominale hoogte: 24.1 meter, wat het mogelijk maakt om de vloeistof naar significante niveaus te verhogen, ideaal voor drukverhogingssystemen in meerlaagse gebouwen.
  • Temperatuurbereik van de vloeistof: van -20 tot 120 °C, waardoor het extreem veelzijdig is voor een verscheidenheid aan operationele omstandigheden, van koelsystemen tot toepassingen met hoge temperaturen.

Wat betreft installatie is de CRI 5-5 A-FGJ-A-E-HQQE uitgerust om een maximale werkdruk van 25 bar te weerstaan, waardoor het geschikt is voor hogedruksystemen in commerciële gebouwen. De pijpverbinding wordt uitgevoerd met DIN-, ANSI- of JIS-flenzen, wat een grote installatieflexibiliteit biedt in verschillende markten en normen. De maximale omgevingstemperatuur voor werking is 60 °C, wat ervoor zorgt dat de pomp efficiënt kan werken, zelfs in warme of industriële omgevingen.

Bouwmaterialen:

  • Basis en behuizing van de pomp: Roestvrij staal EN 1.4408 (AISI 316), erkend om zijn uitstekende corrosiebestendigheid.
  • Impeller: Gemaakt van roestvrij staal EN 1.4301 (AISI 304), dat uitzonderlijke duurzaamheid en weerstand biedt onder zware werkomstandigheden.

De motor van deze pomp is een ventilatorgekoelde driefasige asynchrone motor die voldoet aan de IEC-normen en een energie-efficiëntieclassificatie van IE3 heeft, wat zorgt voor een laag energieverbruik en lagere operationele kosten. De motor heeft een nominale kracht van 0,75 kW, wat een adequate prestatie biedt voor commerciële toepassingen zonder de energie-efficiëntie in gevaar te brengen. Bovendien draait de motor met een snelheid van 2840-2870 rpm, wat zorgt voor een constante en gelijkmatige vloeistofstroom.

Belangrijke aanvullende details:

  • Maximale werkdruk: 25 bar, waardoor het mogelijk is om in hogedruksystemen te werken zonder de veiligheid of prestaties in gevaar te brengen.
  • Inlaat- en uitlaatverbinding: DN 25/32, met een nominale druk van PN 25, wat zorgt voor een geschikte installatie voor een breed scala aan toepassingen.
  • Motor efficiëntie: Tot 82,7 % bij driekwart belasting, wat bijdraagt aan een lager energieverbruik tijdens langdurige werking.

Dit model is ideaal voor toepassingen die drukverhoging, verwarming of airconditioning in commerciële gebouwen vereisen, waar betrouwbaarheid en duurzaamheid cruciaal zijn. De robuuste structuur, samen met het gebruik van hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal en siliciumcarbide lagers (SIC), zorgen voor een duurzame prestatie en eenvoudig onderhoud.

Samenvattend is de Grundfos CRI 5-5 A-FGJ-A-E-HQQE een verticale meertraps centrifuga pomp die is ontworpen om de efficiëntie en duurzaamheid in veeleisende commerciële toepassingen te maximaliseren. Dankzij het compacte ontwerp, het onderhoudsgemak en de mogelijkheid om te werken in een breed temperatuurs- en drukbereik, is deze pomp een betrouwbare en hoogpresterende oplossing voor verwarmingssystemen, airconditioning en drukverhoging in commerciële gebouwen.

Technische kenmerken
Fabrikant
GRUNDFOS
Referentie
96528001
SKU
BGE7F1FDA3B
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi