Centrifugaalpomp Grundfos JP 5-48 met referentie 99458769 van het merk GRUNDFOS
Centrifugaalpomp Grundfos JP 5-48 met referentie 99458769 van het merk GRUNDFOS
GRUNDFOS

Centrifugaalpomp Grundfos JP 5-48

REF
99458769
(0)
+240
290.00 €
290,00 €
532,40 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De Grundfos JP 5-48 zelfaanzuigende centrifugaalpomp, ideaal voor huishoudelijke toepassingen, transporteert water vanuit putten of reservoirs. De behuizing van roestvrij staal garandeert duurzaamheid en weerstand tegen corrosie.
  • Nominale doorstroming van 5 m³/u
  • Opvoerhoogte van 27,83 m
  • Behuizing van roestvrij staal
Koop nu en ontvang het tussen 28 en 30 oktober.
Meer over het product

Informatie over Centrifugaalpomp Grundfos JP 5-48

De Grundfos JP 5-48 centrifuga pomp, referentie 99458769, is een zelfaanzuigende één-fase pomp die is ontworpen om te voldoen aan verschillende huishoudelijke waterleveringsapplicaties. Ideaal voor het pompen van water uit putten, tanks of ondergrondse bronnen, is deze compacte en robuuste pomp een efficiënte en duurzame oplossing om een betrouwbare watervoorziening in huis te garanderen. Dankzij het roestvrijstalen ontwerp en de zelfaanzuigende technologie biedt de Grundfos JP 5-48 uitstekende prestaties op het gebied van duurzaamheid, gebruiksgemak en corrosiebestendigheid.

Toepassingen en veelzijdigheid:

De Grundfos JP 5-48 is ontworpen voor huishoudelijke toepassingen van grondwater. Het vermogen om water uit diepe putten of tanks te pompen, met een aanzuighoogte van tot 8 meter, maakt het de ideale keuze voor huishoudens die water uit ondergrondse bronnen moeten halen. Het zelfaanzuigende ontwerp stelt de pomp in staat om een combinatie van lucht en water te beheren totdat een volledige pompconditie is bereikt, wat zorgt voor een continue en ononderbroken stroom.

De pomp is geschikt voor een breed scala aan toepassingen, zoals de watervoorziening voor tuinirrigatie, het vullen van tanks of gebruik in huishoudelijke watersystemen. Met een nominale doorvoercapaciteit van 5 m³/h en een opvoerhoogte van 27,83 m voldoet deze pomp aan de behoeften van een betrouwbare watervoorziening voor woningen of kleine landbouwbedrijven.

Duurzaamheid en corrosiebestendigheid:

Een van de belangrijkste voordelen van de Grundfos JP 5-48 is het roestvrijstalen lichaam (EN 1.4301, AISI 304), dat uitstekende corrosiebestendigheid garandeert, zelfs in omgevingen met hoge vochtigheid of bij continu contact met water. Bovendien zorgt de composiet impeller (PPO-20GF) ervoor dat de pomp slijtvast is en betrouwbare prestaties biedt in de loop van de tijd.

De toepassing van elektrofotische verf op de behuizing van de pomp voegt een extra beschermingslaag toe, waardoor de pomp zijn prestaties behoudt, zelfs onder ongunstige omstandigheden. Dit ontwerp garandeert een lange levensduur en probleemloze werking, waardoor de behoefte aan onderhoud en dure reparaties wordt verminderd.

Geavanceerde zelfaanzuigende technologie:

De Grundfos JP 5-48 is uitgerust met een geïntegreerde ejector met geleidebladen, wat de zelfaanzuigende eigenschappen van de pomp verbetert. Dit betekent dat de pomp water kan opzuigen vanuit een niveau onder de inlaat zonder problemen, wat vooral nuttig is voor waterbronnen op grotere diepte of wanneer het systeem een efficiënte zelfaanzuiging vereist. Dankzij deze functie kan de pomp stabiele prestaties leveren, zelfs onder moeilijke pomppomstandigheden.

Thermische bescherming en efficiënte motor:

De JP 5-48 pomp heeft een geïntegreerde thermische bescherming, die automatisch de werking van de pomp stopt als de motor oververhit raakt, waardoor de apparatuur wordt beschermd en de levensduur wordt verlengd. Bovendien is de motor uitgerust met overgedimensioneerde, afgedichte en permanent gesmeerde kogellagers, wat zorgt voor een stille werking zonder frequent onderhoud.

De motor van de Grundfos JP 5-48 is asynchroon en luchtgekoeld, wat zorgt voor een effectieve warmteafvoer tijdens de werking. Met een nominaal vermogen van 1 kW en een nominale snelheid van 2870 tpm biedt de pomp optimale prestaties voor huishoudelijke toepassingen, waardoor water efficiënt kan worden gepompt met een geoptimaliseerd energieverbruik.

Belangrijke technische specificaties:

  • Nominale doorvoercapaciteit: 5 m³/h
  • Nominale opvoerhoogte: 27,83 m
  • Maximale werkdruk: 6 bar
  • Maximale toegestane inlaatdruk: 1 bar
  • Temperatuurbereik van de vloeistof: 0°C tot 40°C
  • Nominaal motorvermogen: 1 kW
  • Nominale spanning: 1 x 220-240 V
  • Motorbescherming: IP44
  • Kabel lengte: 1,5 m
  • Netto gewicht: 13 kg

Gemakkelijke transport en praktische gebruik:

De Grundfos JP 5-48 pomp is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en praktische toepassing. Met een compact ontwerp en een ophaalhandvat is de pomp gemakkelijk te transporteren en te hanteren, waardoor het een ideale oplossing is voor degenen die een draagbare pomp voor verschillende toepassingen nodig hebben. De kleine afmetingen vergemakkelijken ook de installatie in compacte ruimtes of op plaatsen met beperkte toegang.

Eenvoudige installatie en aanpasbaarheid:

De pomp is uitgerust met een axiale inlaat en een radiale uitlaat, wat de aanpassing aan lokale leidingsystemen vergemakkelijkt. Het G1-aansluittype volgens de ISO 228-1 normen zorgt voor een eenvoudige en standaard installatie in de meeste huishoudelijke leidingsystemen. Met een nominale aansluitdruk PN 6 is de pomp ontworpen om betrouwbare prestaties te leveren in toepassingen met lage en gemiddelde drukken.

Voordelen van het Grundfos JP 5-48 model:

  • Efficiënte zelfaanzuiging: Aanzuighoogte tot 8 meter en uitstekende beheersing van de combinatie van lucht en water.
  • Duurzaamheid: Roestvrijstalen behuizing en corrosiebestendige componenten garanderen een lange levensduur.
  • Geïntegreerde thermische bescherming: Stopt de motor automatisch bij oververhitting, wat zorgt voor een veilige werking.
  • Gemakkelijk te hanteren: Ophaalhandvat en compact ontwerp vergemakkelijken transport en gebruik.
  • Veelzijdige installatie: Standaard G1-aansluiting die zich aanpast aan de meeste leidingsystemen.
Technische kenmerken
Fabrikant
GRUNDFOS
Referentie
99458769
SKU
BGE52BBCC46
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi