Baxi QUANTUM MAXI 1025 1 1/4" circulatiepomp met referentie 7739885 van het merk BAXI
Baxi QUANTUM MAXI 1025 1 1/4" circulatiepomp met referentie 7739885 van het merk BAXI
Baxi QUANTUM MAXI 1025 1 1/4" circulatiepomp met referentie 7739885 van het merk BAXI
BAXI

Baxi QUANTUM MAXI 1025 1 1/4" circulatiepomp

REF
7739885
(0)
+152
183.50 €
183,50 €
294,03 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De Baxi Quantum Maxi 1025 1 1/4" circulatiepomp biedt hoge energie-efficiëntie en ECM-technologie, met 3 voorgeprogrammeerde snelheden en inbegrepen hydraulische accessoires. Ideaal voor verwarmings- en koelsystemen.
  • Energie-efficiëntie-index IEE ≤ 0,23
  • Natrotorpomp met ECM-technologie
  • Inclusief pakkingen en fittingen voor eenvoudige installatie
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Baxi QUANTUM MAXI 1025 1 1/4" circulatiepomp

De Baxi Quantum Maxi 1025 1 1/4" circulatiepomp (referentie 7739885) is een geavanceerde en efficiënte oplossing, ontworpen voor toepassingen in verwarmings- en koelsystemen, ideaal voor woningen en kleine commerciële installaties. Deze pomp uit de Quantum serie onderscheidt zich door zijn hoge energie-efficiëntie en geavanceerde natte rotor technologie met ECM, wat zorgt voor een superieure prestatie met een laag energieverbruik.

Kenmerken van hoge efficiëntie:

Een van de meest opvallende kenmerken van de Baxi Quantum Maxi 1025 is zijn Energie-efficiëntie-index (EEI) van minder dan of gelijk aan 0,23, wat het een van de meest efficiënte pompen op de markt maakt. Dit betekent dat het werkt met een geoptimaliseerd energieverbruik, wat niet alleen de elektriciteitsrekeningen verlaagt, maar ook de ecologische impact minimaliseert, waardoor het een ideale keuze is voor degenen die op zoek zijn naar duurzame en milieuvriendelijke oplossingen.

ECM-technologie:

De Baxi Quantum Maxi circulatiepomp maakt gebruik van ECM (Electronic Commutated Motor) technologie, een technologie van elektronische commutatiemotor die een hogere energie-efficiëntie mogelijk maakt in vergelijking met traditionele pompen. Deze technologie zorgt voor een soepelere en stillere werking, wat het comfort van de gebruikers verbetert door storende geluiden te elimineren. Bovendien draagt het bij aan een langduriger en betrouwbaarder gebruik van de apparatuur, waardoor de levensduur wordt verlengd en de onderhoudsbehoefte wordt verminderd.

Flexibiliteit en comfort:

De Baxi Quantum Maxi 1025 is uitgerust met 3 voorgeprogrammeerde snelheden, wat een flexibele aanpassing aan verschillende debiet- en drukvereisten mogelijk maakt. Gebruikers kunnen kiezen uit drie constante snelheidsniveaus, waardoor de pomp werkt zonder dat er een complexe regeling nodig is. Deze eigenschap biedt een grotere veelzijdigheid in de toepassing, aangepast aan verschillende behoeften van het verwarmings- of koelsysteem.

Gemak bij installatie:

De pomp wordt geleverd met alle benodigde accessoires voor een snelle en eenvoudige installatie. De hydraulische accessoires, zoals de afdichtingen en de aansluitstukken, worden meegeleverd met de circulator, wat de montage vergemakkelijkt en zorgt voor een perfecte pasvorm zonder dat er extra componenten hoeven te worden aangeschaft.

Technische specificaties:

  • Maximaal debiet (Q-max): 2.7 m³/h, wat zorgt voor een adequate watercirculatie voor kleine tot middelgrote systemen.
  • Maximale opvoerhoogte (H max): 4.2 meter waterkolom, wat voldoende druk biedt om een correcte distributie van warm of koud water in het systeem te garanderen.
  • Werktemperatuurbereik: Van -10ºC tot 95ºC, wat gebruik in zowel verwarmings- als koelsystemen mogelijk maakt.
  • Maximale werkdruk: 6 bar, wat een veilige werking onder hoge druk in de installaties garandeert.
  • Nominale diameter (DN): 2", met een pijpverbinding via 1 1/4" fitting, standaard in de meeste huishoudelijke en commerciële installaties.
  • Motorsnelheid: Variabel tussen 800 en 3500 omwentelingen per minuut (r.p.m.), wat het mogelijk maakt om de prestaties van de pomp aan te passen aan de behoeften van het systeem.
  • Spanning: 230V, compatibel met de meeste elektrische installaties.
  • Opgenomen vermogen: Tussen 4W en 21W, wat de hoge energie-efficiëntie benadrukt.
  • Gewicht: 3 kg, wat de installatie vergemakkelijkt zonder dat er grote steunen of extra montagestructuren nodig zijn.

Voordelen van de Baxi Quantum Maxi 1025 pomp:

  • Hoge energie-efficiëntie: Met een EEI ≤ 0,23 biedt deze pomp een verlaagd energieverbruik, wat bijdraagt aan een lagere ecologische impact en een hogere operationele winstgevendheid.
  • Geavanceerde ECM-technologie: De natte rotor technologie met elektronische commutatiemotor garandeert een efficiëntere en duurzamere werking, met minder onderhoudsbehoefte.
  • Eenvoudige installatie: Dankzij de meegeleverde accessoires is de installatie snel en eenvoudig, wat tijd en moeite bespaart.
  • Veelzijdigheid van gebruik: Met een temperatuurbereik van -10 tot 95°C en drie instelbare snelheden is de pomp geschikt voor zowel verwarmings- als koelsystemen, aangepast aan diverse toepassingen.

Samenvattend is de Baxi Quantum Maxi 1025 1 1/4" circulatiepomp een ideale oplossing voor degenen die op zoek zijn naar een hoog-efficiënt circulatiesysteem, duurzaamheid en installatiegemak. Met zijn geavanceerde technologie, laag energieverbruik en operationele flexibiliteit is het een uitstekende keuze om elk verwarmings- of koelsysteem in huishoudelijke of commerciële toepassingen te optimaliseren.

Technische kenmerken
Fabrikant
BAXI
Referentie
7739885
SKU
CRO52E6DF7E
Object
Circulator
Snelheid
800,00 - 3500,00 rpm
Verbindingstype
Koppeling
Werktemperatuur
-10,00 - 95,00 °C
Debiet
2,7 m³/h
Verbindingsmaat
1 1/4 pulg
Vermogen opgenomen
4.00 - 21.00 W
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi