Circulatiepomp Grundfos ALPHA1 L 25-40 130 met referentie 99160578 van het merk GRUNDFOS
Circulatiepomp Grundfos ALPHA1 L 25-40 130 met referentie 99160578 van het merk GRUNDFOS
GRUNDFOS

Circulatiepomp Grundfos ALPHA1 L 25-40 130

REF
99160578
(0)
+262
316.00 €
316,00 €
563,86 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De Grundfos ALPHA1 L 25-40 130 circulatiepomp is zeer efficiënt, ontworpen voor huishoudelijke en commerciële verwarmingssystemen, met een verstelbare snelheid en ECM-technologie die een laag energieverbruik garandeert.
  • Hoog rendement met ECM-motor.
  • Drie bedieningsmodi voor verwarming.
  • Eenvoudige installatie en onderhoud.
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Circulatiepomp Grundfos ALPHA1 L 25-40 130

De Grundfos ALPHA1 L 25-40 130 circulatiepomp is een geavanceerde, hoogefficiënte oplossing die specifiek is ontworpen voor verwarmingssystemen in zowel residentiële als commerciële omgevingen. Met zijn permanente magneetmotor (ECM-technologie) garandeert deze pomp een optimale energieprestatie, voldoet aan de vereisten van de ErP-richtlijn, wat het een ideale keuze maakt voor wie op zoek is naar een betrouwbare, efficiënte en duurzame pomp.

Deze pomp is geschikt voor verschillende verwarmingsapplicaties, zoals huishoudelijke verwarming, industriële verwarming en in commerciële gebouwen. Hij kan onafhankelijk worden gebruikt of eenvoudig worden geïntegreerd in bestaande verwarmingssystemen, hetzij als vervanging of in nieuwe installaties. De veelzijdigheid en het gebruiksgemak maken de ALPHA1 L 25-40 130 tot een aanpasbare optie voor verschillende verwarmingsconfiguraties.

Veelzijdige bedrijfsmodi:
De ALPHA1 L 25-40 130 biedt drie verschillende regelmodi, waardoor hij zich nauwkeurig kan aanpassen aan de behoeften van verschillende soorten verwarmingssystemen. Deze modi omvatten:

  • Radiatorverwarmingsmodus, die zorgt voor een efficiënte warmteverdeling in het hele systeem.
  • Vloerverwarmingsmodus, ontworpen om de waterstroom in vloerverwarmingssystemen te optimaliseren.
  • Constante curve/snelheidsmodus, voor toepassingen die een nauwkeurige en constante controle van de waterstroom vereisen.

Bovendien kan de pomp worden bestuurd via een PWM-signaal (pulsbreedtemodulatie) van lage spanning, wat de integratie in geavanceerde energiebeheersystemen en automatische controle vergemakkelijkt.

Robuuste constructie en duurzame materialen:
De ALPHA1 L is gebouwd om een lange levensduur en betrouwbare werking te garanderen, zelfs onder veeleisende bedrijfsomstandigheden. De belangrijkste componenten van de pomp omvatten:

  • Ceramische as en radiale lagers die duurzaamheid garanderen en slijtage verminderen.
  • Koolstofduwlagers, die een hoge weerstand tegen wrijving bieden.
  • Gietijzeren behuizing, die de corrosieweerstand verbetert.
  • Impeller van composietmateriaal (PES+30% GF), wat bijdraagt aan een lichte en sterke prestatie.

Al deze materialen en componenten zorgen ervoor dat de pomp soepel functioneert en minimaliseren de behoefte aan onderhoud gedurende zijn levensduur.

Eenvoudige installatie en onderhoud:
Het compacte en ergonomische ontwerp van de ALPHA1 L maakt de installatie eenvoudig en snel, dankzij de geïntegreerde pompkop met bedieningspaneel. Het zelfontluchtingsysteem vereenvoudigt de opstart verder door automatisch de ingesloten lucht te verwijderen en een probleemloze werking te garanderen. Bovendien is de pomp ontworpen om aan de meest voorkomende installaties, inclusief ketels, aan te passen, wat het een veelzijdige optie maakt voor alle soorten verwarmingssystemen.

Efficiënte en stille werking:
De permanente magneetmotor met ECM-technologie biedt een zeer efficiënte prestatie, waardoor het energieverbruik wordt verminderd. Met een minimaal ingangsvermogen van slechts 4 W en een maximum van 25 W, is de ALPHA1 L uiterst energie-efficiënt. Bovendien, dankzij het natte rotorontwerp, worden de lagers gesmeerd met de gepompte vloeistof, wat de behoefte aan regelmatig onderhoud elimineert. Dit type motor garandeert ook een stille werking, ideaal voor gebruik in residentiële en commerciële omgevingen zonder overlast te veroorzaken.

Aanvullende technische kenmerken:

  • Nominale flow: 1.8 m³/h, wat zorgt voor een adequate circulatie van water in verwarmingssystemen.
  • Nominale hoogte: 2.01 meter, wat voldoende opvoerhoogte biedt voor gebruik in de meeste verwarmingssystemen.
  • Vloeistoftemperatuur: Bedrijfsbereik van 2°C tot 95°C, wat gebruik in een breed scala aan verwarmingsapplicaties mogelijk maakt.
  • Maximale werkdruk: 10 bar, wat garandeert dat de pomp veilig kan werken in hogedruksystemen.
  • Aansluiting: Type G van 1 1/2 inch, met een lengte tussen de poorten van 130 mm, wat de installatie in standaard verwarmingssystemen vergemakkelijkt.

Efficiëntie en duurzaamheid:
De Grundfos ALPHA1 L 25-40 130 valt op door zijn energie-efficiëntie-index (EEI) van 0.20, wat zorgt voor een laag elektriciteitsverbruik en het een milieuvriendelijke optie maakt. Dit niveau van efficiëntie vermindert niet alleen de operationele kosten, maar helpt ook de ecologische voetafdruk van het verwarmingssysteem te verkleinen.

Technische kenmerken
Fabrikant
GRUNDFOS
Referentie
99160578
SKU
BGE7E1DB512
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi