Circulatiepomp Grundfos ALPHA2 25-80 180 met referentie 99411178 van het merk GRUNDFOS
Circulatiepomp Grundfos ALPHA2 25-80 180 met referentie 99411178 van het merk GRUNDFOS
GRUNDFOS

Circulatiepomp Grundfos ALPHA2 25-80 180

REF
99411178
(0)
+791
956.00 €
956,00 €
1.265,66 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De Grundfos ALPHA2 25-80 180 circulatiepomp biedt optimale prestaties voor verwarmingssystemen met een laag energieverbruik dankzij de AUTOADAPT-technologie. Ideaal voor commerciële en huishoudelijke toepassingen.
  • AUTOADAPT-technologie voor maximale efficiëntie
  • Maximale werkdruk: 10 bar
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Circulatiepomp Grundfos ALPHA2 25-80 180

De Grundfos ALPHA2 25-80 180 circulatiepomp is een geavanceerde oplossing die is ontworpen om de efficiëntie en het comfort in verwarmings- en airconditioningsystemen te verbeteren. Het behoort tot de bekende ALPHA2-serie, die zich onderscheidt door zijn vermogen om zich automatisch aan te passen aan de eisen van het systeem, waardoor de energieprestaties worden geoptimaliseerd en de opstart vergemakkelijkt. Deze pomp is ideaal voor zowel commerciële als huishoudelijke toepassingen en is geschikt voor de verwarming van commerciële gebouwen, woningen en industriële omgevingen.

AUTOADAPT-technologie: automatische efficiëntie

Een van de belangrijkste kenmerken van de Grundfos ALPHA2 is de AUTOADAPT-technologie, die de werking van de pomp automatisch aanpast aan de behoeften van het systeem in real-time. Dit garandeert dat de stroom en druk altijd optimaal zijn, wat resulteert in een hogere energie-efficiëntie en een vermindering van het elektriciteitsverbruik. Bovendien vergemakkelijkt het de installatie, omdat het de noodzaak van ingewikkelde handmatige aanpassingen elimineert.

Prestaties en technische specificaties

Met een nominale stroom van 2,14 m³/h en een nominale hoogte van 4,36 meter kan de ALPHA2 25-80 180 grote hoeveelheden water verwerken en een uniforme warmteverdeling in het hele systeem garanderen. Zijn maximale hoogte van 80 dm zorgt voor betrouwbare prestaties in een verscheidenheid aan toepassingen, terwijl zijn maximale werkdruk van 10 bar het mogelijk maakt om onder veeleisende omstandigheden te opereren zonder in te boeten op efficiëntie of duurzaamheid.

Het temperatuurbereik van de verpompte vloeistof varieert van 2 °C tot 110 °C, waardoor het gebruik in een breed scala aan verwarmings- en koelsystemen mogelijk is. Tijdens normaal gebruik blijft de temperatuur van de vloeistof op 60 °C, met een dichtheid van 983,2 kg/m³, wat zorgt voor een constante en efficiënte doorstroming door het systeem.

Duurzame en hoogwaardige materialen

De behuizing van de pomp is vervaardigd uit gietijzer, volgens de normen EN 1561 EN-GJL-150 en ASTM A48M-150B, wat zorgt voor uitstekende weerstand en duurzaamheid. De impeller is gemaakt van een geavanceerd composiet, dat PES combineert met een versterking van 30% glasvezel, wat de duurzaamheid in de loop van de tijd en de corrosiebestendigheid waarborgt.

Eenvoudige installatie en veelzijdige aansluitingen

De installatie van de ALPHA2 is eenvoudig dankzij het compacte ontwerp en de veelzijdige aansluitingen. De pomp heeft G-aansluitingen van 1 1/2 inch, die compatibel zijn met een breed scala aan leidingsystemen, waardoor integratie in verschillende installaties wordt vergemakkelijkt. De lengte van poort tot poort is 180 mm, wat installatie in krappe ruimtes zonder problemen mogelijk maakt.

Uitstekende energie-efficiëntie

Met een energie-efficiëntie-index EEI van 0,18 is deze circulatiepomp zeer efficiënt in termen van elektriciteitsverbruik. Zijn ingangspower varieert van 3 W tot 50 W, afhankelijk van de eisen van het systeem, wat zorgt voor een geoptimaliseerde werking te allen tijde. Bovendien beschikt het over een geïntegreerd thermisch beschermingssysteem, wat de duurzaamheid en veiligheid tijdens gebruik garandeert.

Stille werking en nachtmodus

De ALPHA2-pomp heeft een automatische nachtmodus die zijn activiteit vermindert wanneer er geen intensieve werking vereist is, waardoor het energieverbruik verder wordt verlaagd. Bovendien is de werking stil, wat het ideaal maakt voor installaties in woon- of commerciële gebieden waar geluid een probleem kan zijn.

Belangrijke technische gegevens:

  • Nominale stroom: 2,14 m³/h
  • Nominale hoogte: 4,36 m
  • Maximale hoogte: 80 dm
  • Maximale werkdruk: 10 bar
  • Materiaal van de pompbehuizing: Gietijzer
  • Temperatuur van de vloeistof: 2°C tot 110°C
  • Aansluiting: G van 1 1/2 inch
  • Nominale spanning: 230 V (fases)
  • Ingangspower: 3 W - 50 W
  • Maximale stroomverbruik: 0,04 - 0,44 A
  • Netto gewicht: 1,98 kg
  • Beschermingsgraad: IP X4D
  • Energie-efficiëntie-index (EEI): 0,18
Technische kenmerken
Fabrikant
GRUNDFOS
Referentie
99411178
SKU
BGEA7145A18
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi