Circulatiepomp Grundfos MAGNA3 32-80 met referentie 97924256 van het merk GRUNDFOS
Circulatiepomp Grundfos MAGNA3 32-80 met referentie 97924256 van het merk GRUNDFOS
GRUNDFOS

Circulatiepomp Grundfos MAGNA3 32-80

REF
97924256
(0)
+823
995.00 €
995,00 €
2.387,33 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De circulatiepomp Grundfos MAGNA3 32-80 is ideaal voor commerciële verwarmingssystemen. Het biedt geavanceerde controle, monitoring, eenvoudige integratie met BMS en een nominale stroom van 4,79 m³/h. Het garandeert comfort en efficiëntie.
  • Nominale stroom van 4,79 m³/h en maximale hoogte van 8 m.
  • Eenvoudige integratie met BMS-systemen via CIM-modules.
  • Vloeistoftemperatuur tussen -10 en 110 °C, geschikt voor diverse toepassingen.
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Circulatiepomp Grundfos MAGNA3 32-80

De Grundfos MAGNA3 32-80 circulatiepomp is een geavanceerde oplossing voor verwarmingssystemen in commerciële gebouwen, ontworpen om nauwkeurige controle, realtime monitoring en efficiënte prestaties te bieden. Met een nominale flow van 4,79 m³/h en een nominale hoogte van 6,285 m, is deze pomp ideaal voor toepassingen die een hoge watercirculatiecapaciteit vereisen, wat zorgt voor thermisch comfort en een probleemloze werking.

Prestaties en efficiëntie:

Het model MAGNA3 32-80 is ontworpen om intelligente controle te bieden in het beheer van watercirculatie binnen commerciële verwarmingssystemen. Met een maximale hoogte van 8 meter zorgt de pomp voor een optimale warmteverdeling in het hele gebouw, ongeacht de complexiteit van het systeem. Bovendien stelt de instelbare ingangsvermogen tussen 9 W en 136 W een efficiënte werking mogelijk, waarbij deze automatisch aanpast aan de behoeften van de installatie om het energieverbruik te minimaliseren.

Deze pomp heeft ook een Energie-efficiëntie-index (EEI) van 0,18, wat het plaatst in het hogere segment van energie-efficiëntie binnen zijn categorie. Deze prestaties maken het een duurzame en economische keuze voor projecten die hun ecologische voetafdruk willen verkleinen zonder in te boeten op comfort.

Gemakkelijke integratie en geavanceerde controle:

De Grundfos MAGNA3 32-80 valt op door zijn gemakkelijke integratie in gebouwbeheersystemen (BMS), dankzij de compatibiliteit met optionele CIM-modules. Deze modules maken gecentraliseerde monitoring en controle van de pomp mogelijk, waardoor operators in staat zijn om parameters aan te passen en de prestaties in realtime te volgen. Deze functie is bijzonder nuttig in grote commerciële gebouwen, waar gecentraliseerde controle essentieel is voor een efficiënte werking van verwarmingssystemen.

Bovendien zijn de configuratie en bediening van de pomp extreem intuitief. Met een gebruiksvriendelijke interface kunnen installateurs de bedrijfsparameters snel en aangepast aan de specifieke kenmerken van elk verwarmingssysteem instellen. Dit vergemakkelijkt de opstart en zorgt ervoor dat de pomp vanaf de eerste dag optimaal functioneert.

Materialen en duurzaamheid:

De MAGNA3 32-80 is gebouwd met hoogwaardige materialen om een lange levensduur en weerstand in veeleisende omstandigheden te garanderen. Het hydraulische lichaam van de pomp is vervaardigd uit gietijzer volgens de normen EN 1561 EN-GJL-200 en ASTM A48-200B, wat zorgt voor duurzaamheid en corrosiebestendigheid. De impeller is gemaakt van composiet, wat het slijtvast maakt en zorgt voor constante prestaties in de loop der tijd.

De pomp heeft een maximale werkdruk van 10 bar en een temperatuurbereik van de vloeistof die wordt gepompt van -10 °C tot 110 °C, waardoor deze geschikt is voor een breed scala aan verwarmingsapplicaties. Het robuuste ontwerp maakt gebruik in moeilijke omgevingen mogelijk, met een operationeel temperatuurbereik van 0 °C tot 40 °C.

Elektrische specificaties en bescherming:

Met een nominale spanning van 230 V en een netfrequentie van 50/60 Hz, is de Grundfos MAGNA3 32-80 compatibel met de meeste commerciële elektriciteitsnetten. Het elektriciteitsverbruik varieert tussen 0,09 A en 1,19 A, wat zorgt voor een laag energieverbruik zonder in te boeten op prestaties.

De beschermingsgraad IPX4D garandeert dat de pomp beschermd is tegen waterdruppels, terwijl de isolatieklasse F deze beschermt tegen oververhitting, wat het een veilige keuze maakt voor installatie in commerciële omgevingen.

Belangrijke technische specificaties:

  • Nominale flow: 4,79 m³/h.
  • Nominale hoogte: 6,285 m.
  • Maximale hoogte: 8 m.
  • Maximale werkdruk: 10 bar.
  • Temperatuurbereik van de vloeistof die wordt gepompt: -10 °C tot 110 °C.
  • Nominale spanning: 230 V.
  • Maximale ingangsvermogen: 136 W.
  • Energie-efficiëntie-index (EEI): 0,18.
  • Materiaal van het hydraulische lichaam: Gietijzer EN 1561 EN-GJL-200.
  • Materiaal van de impeller: Composiet.
  • Nettogewicht: 5,25 kg.
  • Afmetingen (poort tot poort): 180 mm.
  • Beschermingsgraad: IPX4D.

Toepassingen:

Het model Grundfos MAGNA3 32-80 is geschikt voor verwarmingssystemen in commerciële gebouwen waar comfort en energie-efficiëntie prioriteit hebben. Dankzij het robuuste ontwerp en de geavanceerde controlefuncties is deze pomp ideaal voor projecten die een balans vereisen tussen prestaties en energiebesparing. Of het nu gaat om verwarmingssystemen met warm water of meer complexe toepassingen, de MAGNA3 32-80 zorgt voor superieure prestaties en een soepele integratie met de gebouwbeheersystemen.

Technische kenmerken
Fabrikant
GRUNDFOS
Referentie
97924256
SKU
BGE42139302
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi