Circulatiepomp Grundfos UPS 32-80 N 180 met referentie 95906448 van het merk GRUNDFOS
Circulatiepomp Grundfos UPS 32-80 N 180 met referentie 95906448 van het merk GRUNDFOS
GRUNDFOS

Circulatiepomp Grundfos UPS 32-80 N 180

REF
95906448
(0)
+668
808.00 €
808,00 €
2.290,53 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De Grundfos UPS 32-80 N 180 circulatiepomp is efficiënt en duurzaam, ontworpen voor verwarming en recirculatie van warm tapwater, met een roestvrijstalen behuizing en drie verstelbare snelheden.
  • Hoge efficiëntie voor verwarming en tapwater.
  • Roestvrijstalen behuizing die bestand is tegen corrosie.
  • Drie verstelbare snelheden.
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Circulatiepomp Grundfos UPS 32-80 N 180

De Grundfos UPS 32-80 N 180 circulatiepomp is een optie met hoge prestaties en duurzaamheid, speciaal ontworpen voor verwarmings- en warmwaterrecirculatie-toepassingen. Deze pomp is ideaal voor systemen in commerciële en residentiële gebouwen die een efficiënte en betrouwbare distributie van warmte en warm water vereisen. Het robuuste ontwerp en de hoogwaardige materialen zorgen voor een lange levensduur en een probleemloze werking, zelfs onder zware omstandigheden.

Geïntegreerd rotorontwerp:
Een van de kenmerkende eigenschappen van de Grundfos UPS 32-80 N 180 pomp is het geïntegreerde rotorontwerp, wat betekent dat de pomp en de motor een volledig geïntegreerde eenheid vormen zonder extra afdichtingen. Dit vermindert de kans op lekkages en zorgt ervoor dat de lagers continu worden gesmeerd met de gepompte vloeistof, wat de slijtage minimaliseert en de duurzaamheid verhoogt. Dit type ontwerp maakt de pomp compacter en efficiënter, en vereist bovendien minder onderhoud in de loop van de tijd.

Hoogwaardige materialen voor een langere levensduur:
Het lichaam van de pomp is gemaakt van roestvrij staal van EN 1.4308 (AISI 304), wat zorgt voor een uitstekende corrosiebestendigheid en maakt de pomp geschikt voor het pompen van drinkwater. De impeller is daarentegen vervaardigd uit composietmateriaal (PES+30% GF), wat zorgt voor een hoge weerstand tegen corrosie en slijtage, waardoor de levensduur van de apparatuur in veeleisende toepassingen wordt verlengd. Dit ontwerp zorgt ervoor dat de pomp betrouwbaar functioneert, zelfs in moeilijke omgevingen en met vloeistoffen van hoge temperatuur.

Hoge efficiëntie en snelheidsregeling:
De UPS 32-80 N 180 pomp is ontworpen om optimale energieprestaties te leveren. Hij biedt een nominale doorstroming van 5,12 m³/h en een nominale hoogte van 5,2 meter, waardoor hij geschikt is voor een breed scala aan verwarmings- en warmwater-toepassingen. De pomp beschikt over een drie-snelheden schakelaar, waarmee de prestaties kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van het systeem. Deze flexibiliteit is essentieel om het energieverbruik te optimaliseren en de algehele efficiëntie van het verwarmings- of warmwaterrecirculatiesysteem te verbeteren.

Eenvoudige installatie en betrouwbare werking:
Met een poortlengte van 180 mm en G 2 inch aansluitingen is de Grundfos UPS 32-80 N 180 ontworpen voor een eenvoudige installatie in de meeste verwarmings- en warmwatersystemen. Het robuuste en efficiënte ontwerp maakt het installatieproces snel en probleemloos, wat voordelig is voor zowel nieuwe installaties als vervangingsprojecten in bestaande systemen. Bovendien is de aansluitdoos handig geplaatst in de 9H positie, wat de toegang en elektrische aansluiting vergemakkelijkt.

Breed operationeel bereik:
De UPS 32-80 N 180 kan werken in een temperatuurbereik van -25°C tot 110°C, waardoor hij uiterst veelzijdig is voor verschillende toepassingen, zowel in verwarmingssystemen als in de recirculatie van warm water. Zijn vermogen om vloeistoftemperaturen tot 110°C te verwerken, garandeert dat hij betrouwbaar functioneert in toepassingen met hoge vraag. Bovendien zorgt de maximale werkdruk van 10 bar ervoor dat de pomp probleemloos hoge druksystemen kan hanteren.

Ingebouwde bescherming en veiligheid:
De Grundfos UPS 32-80 N 180 pomp is uitgerust met meerdere veiligheidskenmerken, waaronder bescherming tegen overbelasting en geïntegreerde bescherming tegen kortsluiting en overspanning in wisselstroom (AC). Deze beschermingen zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat de pomp te allen tijde betrouwbaar en veilig functioneert. Bovendien heeft hij een IPX2D beschermingsgraad en een isolatieklasse F, wat ervoor zorgt dat hij beschermd is tegen stof en waterdruppels, waardoor hij geschikt is voor veeleisende omgevingen.

Uitgelichte technische kenmerken:

  • Maximaal ingangsvermogen: 220 W, wat zorgt voor een efficiënte werking en een gematigd energieverbruik.
  • Netfrequentie: 50 Hz, waardoor hij compatibel is met de meeste elektriciteitsnetten wereldwijd.
  • Omgevings-temperatuurbereik: 0 tot 40°C, wat zorgt voor betrouwbare werking onder diverse weersomstandigheden.
  • Klasse TF: 110, waardoor hij ideaal is voor verwarmingssystemen met hoge bedrijfstemperaturen.
Technische kenmerken
Fabrikant
GRUNDFOS
Referentie
95906448
SKU
BGE7C1BE154
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi