Circulatiepomp Wilo Star-Z NOVA T met referentie 4222650 van het merk WILO
Circulatiepomp Wilo Star-Z NOVA T met referentie 4222650 van het merk WILO
WILO

Circulatiepomp Wilo Star-Z NOVA T

REF
4222650
(0)
+248
300.00 €
300,00 €
699,38 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
Wilo-Star Z NOVA T circulatiepomp, voor drinkwater in eengezinswoningen. Met een synchrone motor die bestand is tegen blokkering en een thermische controle tegen legionella, met een laag energieverbruik.
  • Ideaal voor warm tapwater
  • Thermische controle tegen legionella en uitschakelfunctie
  • Vermogensverbruik van slechts 6 W
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Circulatiepomp Wilo Star-Z NOVA T

De Wilo-Star Z NOVA T circulatiepomp (referentie: 4222650) is een efficiënte en zeer betrouwbare oplossing, speciaal ontworpen voor systemen voor warm tapwater in eengezinswoningen. Deze natrotor circulatiepomp is bijzonder geschikt voor drinkwater toepassingen, en biedt een constante en efficiënte stroom van warm water, terwijl het helpt om een optimale temperatuur in het recirculatiesysteem van DHW (warm tapwater) te behouden.

Gemaakt met een hoogwaardige messing behuizing, is de Wilo-Star Z NOVA T ontworpen om corrosie te weerstaan en een lange levensduur te bieden in drinkwateromgevingen. Bovendien zorgen de Noryl impeller en de keramische as voor een betrouwbare en stille werking. Het materiaal van de lagers is koolstof geïmpregneerd met hars, wat duurzaamheid en soepelheid in de dagelijkse werking van de pomp toevoegt.

Een van de belangrijkste voordelen van deze pomp is de blokkeringsbestendige synchrone motor, die beschikt over een hoog koppel bij het opstarten, wat betekent dat de pomp kan starten en optimaal kan functioneren, zelfs onder moeilijke omstandigheden of wanneer er meer initiële kracht nodig is. Dit zorgt ervoor dat de pomp gedurende lange tijd probleemloos werkt, waardoor het risico op onderbrekingen of storingen wordt verminderd.

De Wilo-Star Z NOVA T is uiterst energie-efficiënt, met een stroomverbruik van slechts 6 W, wat het een zeer economische keuze maakt voor systemen voor warm tapwater. De energie-efficiëntie gaat hand in hand met een reeks geavanceerde functies die het gebruik en onderhoud eenvoudig maken. Zo is de pomp uitgerust met een geïntegreerde schakelklok en temperatuurregeling, waarmee de werking van de pomp nauwkeurig en automatisch kan worden aangepast, waardoor het energieverbruik wordt geoptimaliseerd op basis van de werkelijke vraag naar warm water.

Een opvallende functie van deze pomp is de anti-legionella thermische herkenningsroutine. Dit systeem is ontworpen om ervoor te zorgen dat de watertemperatuur binnen een veilige range blijft, wat helpt om de proliferatie van bacteriën zoals legionella te voorkomen, een risico in slecht beheerde warmwatersystemen. De pomp werkt samen met het verwarmingssysteem om ervoor te zorgen dat het water op temperaturen wordt gehouden die de ontwikkeling van deze bacteriën voorkomen, wat een veiligere omgeving voor waterconsumptie biedt.

Bovendien is de pomp standaard uitgerust met een thermische isolatiekap, die helpt om warmteverlies te verminderen en de efficiëntie van het warm tapwatersysteem te maximaliseren. Ook is het uitgerust met een terugslagklep en een kogelafsluiter met G1 draad, wat het onderhoud vergemakkelijkt en ervoor zorgt dat het systeem efficiënt en zonder problemen functioneert.

Wat betreft de operationele capaciteit, ondersteunt de Wilo-Star Z NOVA T een maximale werkdruk van 10 bar en een temperatuurbereik van de vloeistof tussen 2°C en 95°C, wat het geschikt maakt voor een breed scala aan toepassingen voor warm tapwater. Het compacte ontwerp, met een lengte tussen de schroefdraad van 138 mm en pijpverbindingen van G1, maakt een eenvoudige en aanpasbare installatie mogelijk voor verschillende systemen.

Technische specificaties:

  • Fabrikant: Wilo
  • Model: Wilo-Star Z NOVA T circulatiepomp
  • Referentie: 4222650
  • Maximale doorstroming: 0,4 m³/h
  • Maximale opvoerhoogte: 1,0 m
  • Maximale werkdruk: 10 bar
  • Vloeistoftemperatuur: 2°C tot 95°C
  • Stroomverbruik: 6 W
  • Elektrische voeding: 1~230 V, 50 Hz
  • Materiaal van de behuizing: Messing CW617N
  • Materiaal van de impeller: PPE/PS-GF30
  • Materiaal van de as: Keramiek
  • Motorbescherming: IP42
  • Lengte tussen schroefdraad: 138 mm
  • Pijpverbinding: G1

Voordelen:

  • Energie-efficiëntie: Met een stroomverbruik van slechts 6 W, zorgt deze pomp voor lage operationele kosten op de lange termijn.
  • Sanitaire veiligheid: De anti-legionella thermische controle routine garandeert dat het water binnen een veilige temperatuurrange blijft om de proliferatie van bacteriën te voorkomen.
  • Gemakkelijk onderhoud: Uitgerust met een terugslagklep en afsluiter, evenals een thermische isolatiekap, is deze pomp gemakkelijk te onderhouden en zorgt voor optimale prestaties te allen tijde.
Technische kenmerken
Fabrikant
WILO
Referentie
4222650
SKU
WILED3995F0
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi