Drukgroep Grundfos JP 5-48 PT-H met referentie 99463877 van het merk GRUNDFOS
Drukgroep Grundfos JP 5-48 PT-H met referentie 99463877 van het merk GRUNDFOS
GRUNDFOS

Drukgroep Grundfos JP 5-48 PT-H

REF
99463877
(0)
+344
416.00 €
416,00 €
763,51 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De drukgroep Grundfos JP 5-48 PT-H is een zelfaanzuigende eentraps systeem met een horizontale druktank, ideaal voor het verhogen van de huishoudelijke druk en het opvangen van regenwater. Perfect voor toepassingen in tuinen en huishoudelijk gebruik.
  • Nominale doorstroming: 5 m³/u, maximale hoogte: 27,83 m
  • Roestvrijstalen centrifugaalpomp
  • Druktank van 20 liter
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Drukgroep Grundfos JP 5-48 PT-H

De Grundfos JP 5-48 PT-H drukgroep is een compleet en efficiënt systeem dat is ontworpen om de waterdruk te verhogen in huishoudelijke en tuinapplicaties. Dit systeem omvat een zelfaanzuigende centrifugaalpomp met één fase en een horizontale druktank van 20 liter, en biedt uitzonderlijke prestaties bij het leveren van grondwater, het opvangen van regenwater en het verhogen van de druk in huishoudelijke installaties. Het robuuste en compacte ontwerp maakt het ideaal voor huizen die een constante waterstroom met stabiele druk vereisen, en het is bovendien eenvoudig te installeren en te onderhouden.

Robuust en zelfaanzuigend ontwerp

De centrifugaalpomp JP 5-48 PT-H is zelfaanzuigend, wat betekent dat hij water kan onttrekken uit putten, tanks of reservoirs zonder handmatige vulling. Dit vergemakkelijkt het gebruik in situaties waar de watervoorziening zich op een bepaalde afstand of onder het niveau van de pomp bevindt. Het ontwerp met één fase garandeert betrouwbare werking en vereenvoudigd onderhoud, wat de levensduur van het systeem verlengt.

Hoogwaardige materialen

De drukgroep JP 5-48 PT-H is vervaardigd uit hoogwaardige materialen, wat zorgt voor duurzaamheid en weerstand in veeleisende omgevingen. Het hydraulische lichaam is gemaakt van roestvrij staal EN 1.4301 / AISI 304, bekend om zijn corrosiebestendigheid, terwijl de impeller is vervaardigd uit PPO-20GF, een composiet dat zorgt voor een efficiënte en betrouwbare werking op lange termijn. Deze materialen garanderen dat de apparatuur goed functioneert, zelfs onder moeilijke omgevingsomstandigheden.

Uitzonderlijke prestaties

Met een nominale doorstroming van 5 m³/h en een maximale hoogte van 27,83 meter, is de JP 5-48 PT-H in staat om een constante waterdruk te leveren voor huishoudelijke toepassingen zoals tuinirrigatie, het vullen van tanks of het leveren van drinkwater in woningen. De startdruk van 2,2 bar garandeert optimale werking en stabiele waterdruk, wat het comfort en de efficiëntie bij het gebruik van water verbetert.

Horizontale druktank

Het systeem omvat een horizontale druktank van 20 liter, die het mogelijk maakt om water onder druk op te slaan voor direct gebruik, waardoor de noodzaak om de pomp vaak in te schakelen vermindert en de energie-efficiëntie van het systeem verbetert. Dit beschermt ook de pomp tegen slijtage en verlengt de levensduur door het verminderen van in- en uitschakelcycli.

Eenvoudige installatie en onderhoud

De JP 5-48 PT-H pomp is uitgerust met standaard in- en uitgangen van 1 inch (G/F), wat de integratie met huishoudelijke en tuinleidingsystemen vergemakkelijkt. Bovendien maakt het netto gewicht van 19 kg en het compacte ontwerp het eenvoudig om te installeren in beperkte ruimtes. Met een voedingskabel van 1,5 meter en een Schuko type E/F stekker is de elektrische installatie snel en eenvoudig, en past het zich aan de meeste huishoudelijke stopcontacten aan.

Belangrijke technische specificaties:

  • Nominale doorstroming: 5 m³/h
  • Nominale hoogte: 27,83 m
  • Materiaal van het pomplichaam: Roestvrij staal EN 1.4301 (AISI 304)
  • Materiaal van de impeller: Composiet PPO-20GF
  • Startdruk: 2,2 bar
  • Maximale werkdruk: 6 bar
  • Volume van de tank: 20 liter
  • Temperatuurbereik van de vloeistof: 0°C tot 40°C
  • Nominaal vermogen (P2): 1 kW
  • Ingangsvermogen (P1): 1390 W
  • Frequentie: 50 Hz
  • Nominale spanning: 1 x 220-240 V
  • Nominale stroom: 6,1 A
  • Startstroom: 28,4 A
  • Kabel lengte: 1,5 m

Energie-efficiëntie en veiligheid

De drukgroep JP 5-48 PT-H is ontworpen om energie-efficiënt te zijn en veilig in gebruik. Met een nominaal vermogen van 1 kW en een nominale stroom van 6,1 A, biedt dit systeem een perfecte balans tussen prestaties en energiebesparing. Bovendien heeft het een beschermingsgraad van IP44, waardoor het bestand is tegen stof en waterdruppels, wat de veiligheid en duurzaamheid garandeert, zelfs in buiten- of vochtige omgevingen.

Veelzijdige toepassingen

De Grundfos JP 5-48 PT-H is geschikt voor een verscheidenheid aan huishoudelijke en tuinapplicaties, waaronder het leveren van grondwater, het verhogen van de druk in woningen en het opvangen van regenwater voor hergebruik. Dit systeem is perfect voor degenen die een constante en betrouwbare waterstroom nodig hebben voor irrigatie, schoonmaak, het vullen van tanks of het leveren van drinkwater in huis.

Aanvullende gegevens:

  • Netto gewicht: 19 kg
  • Bruto gewicht: 23 kg
  • Compacte afmetingen die installatie in elke ruimte vergemakkelijken.
  • Certificeringen: CE- en EAC-goedkeuringen, wat garandeert dat het voldoet aan de Europese kwaliteits- en veiligheidsnormen.
  • Isolatiewaarde: F (volgens IEC 85), wat een veilige en efficiënte werking op lange termijn garandeert.
Technische kenmerken
Fabrikant
GRUNDFOS
Referentie
99463877
SKU
BGE0AE6AF9E
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi