Drukgroep Grundfos SCALA1 5-55 met referentie 99530407 van het merk GRUNDFOS
Drukgroep Grundfos SCALA1 5-55 met referentie 99530407 van het merk GRUNDFOS
GRUNDFOS

Drukgroep Grundfos SCALA1 5-55

REF
99530407
(0)
+472
569.99 €
569,99 €
1.049,07 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De drukgroep Grundfos SCALA1 5-55 is een compacte en zelfaanzuigende oplossing voor het verhogen van de waterdruk in huishoudelijke toepassingen. Het biedt Bluetooth-connectiviteit voor afstandsbediening en eenvoudige aanpassing.
  • Nominale doorstroming van 5,33 m³/u en maximale hoogte van 55 m.
  • Zelfaanzuigend en volledig geïntegreerd, ideaal voor grondwater en regenwateropvang.
  • Compatibel met de app Grundfos GO Remote voor controle en aanpassing.
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Drukgroep Grundfos SCALA1 5-55

De drukverhogingsgroep Grundfos SCALA1 5-55 is een slimme en volledig geïntegreerde oplossing die is ontworpen om de waterdruk in huishoudelijke toepassingen te verbeteren. Deze pomp is ideaal voor gebruik met grondwater, regenwateropvangsystemen en drukverhoging in woningen. Het compacte en zelfaanzuigende ontwerp vergemakkelijkt de installatie en garandeert betrouwbare prestaties, zelfs in systemen waar de waterdruk laag of onregelmatig is.

De SCALA1 5-55 valt op door zijn vermogen om verbinding te maken met de Grundfos GO Remote-app via geïntegreerde Bluetooth-technologie. Dit stelt gebruikers in staat om de werking van de pomp vanaf hun mobiele apparaat aan te passen en te personaliseren, wat een nauwkeurige en handige controle biedt zonder directe fysieke toegang tot de pomp.

Met een nominale doorstroming van 5,33 m³/h en een maximale hoogte van 55 meter, levert de SCALA1 5-55 de benodigde waterdruk om een efficiënte watervoorziening in douches, kranen en andere verbruiksplaatsen in de woning te waarborgen. Bovendien zorgt de opstartdruk van 2,8 bar ervoor dat de pomp snel en efficiënt wordt ingeschakeld wanneer er een drukverhoging nodig is.

Technische specificaties:

  • Nominale doorstroming: 5,33 m³/h, wat zorgt voor een geschikte waterstroom voor diverse huishoudelijke toepassingen, van tuinirrigatie tot watervoorziening op meerdere verbruiksplaatsen tegelijk.
  • Nominale hoogte: 25 meter, en maximale hoogte van 55 meter, wat een effectieve drukverhoging mogelijk maakt, zelfs in situaties met lage waterdruk.
  • Opstartdruk: 2,8 bar, wat ervoor zorgt dat de pomp snel wordt ingeschakeld wanneer de druk onder dit niveau daalt.

Materialen:

  • Hydraulisch lichaam: Gemaakt van composiet, wat zorgt voor uitstekende corrosiebestendigheid en een langere levensduur, ideaal voor langdurig gebruik in vochtige omgevingen.
  • Impeller: Ook gemaakt van composiet, wat het systeem van de pomp lichtgewicht en duurzaam maakt.

Installatie en compatibiliteit:

  • Omgevings temperatuur bereik: Kan werken in een temperatuurbereik van 0 tot 55 °C, wat installatie in een breed scala aan klimaten mogelijk maakt.
  • Maximale werkdruk: 8 bar, wat het geschikt maakt voor huishoudelijke systemen die een constante en betrouwbare drukverhoging vereisen.
  • Aansluittype: Ingang en uitgang van type R, met een standaardmaat van 1 inch, wat integratie in bestaande leidingsystemen vergemakkelijkt.
  • Lengte van de voedingskabel: 1,5 meter, wat flexibiliteit biedt bij de installatie.

Vloeistof:

  • Te pompen vloeistof: Water.
  • Temperatuurbereik van de vloeistof: Van 0 tot 45 °C, wat het een veelzijdige oplossing maakt voor toepassingen met koud en lauw water.
  • Optimale werktemperatuur van de vloeistof: 20 °C, wat geschikt is voor de meeste huishoudelijke watervoorzieningstoepassingen.

Elektrische gegevens:

  • Nominale vermogen (P2): 0,78 kW, wat zorgt voor een efficiënte en economische werking.
  • Maximaal ingangsvermogen (P1): 1200 W, wat krachtige prestaties garandeert voor situaties die een significante drukverhoging vereisen.
  • Netfrequentie: 50 Hz, met een nominale spanning van 1 x 230 V, wat het compatibel maakt met de meeste huishoudelijke elektrische systemen.
  • Beschermingsgraad: X4D, wat zorgt voor effectieve bescherming tegen stof en water, waardoor het geschikt is voor installatie buitenshuis of in vochtige ruimtes.
  • Isolatieklasse: F, wat een grotere elektrische veiligheid en bescherming tegen oververhitting biedt.

Extra kenmerken:

  • Bluetooth-connectiviteit: De Grundfos SCALA1 5-55 is uitgerust met geïntegreerde Bluetooth-technologie, waarmee gebruikers de prestaties van de pomp kunnen controleren en aanpassen via de Grundfos GO Remote-app. Deze functionaliteit voegt een niveau van personalisatie toe dat het mogelijk maakt om de pomp aan te passen aan de specifieke behoeften van elk huishouden, van waterstroom tot energiebesparing.
  • Zelfaanzuigend: Deze functie zorgt ervoor dat de pomp opnieuw kan starten zonder handmatig water te hoeven vullen, wat het bijzonder handig maakt voor situaties waarin de watervoorziening onregelmatig kan zijn.
  • Schuko-stekker: Wordt geleverd met een Schuko-stekker (Type E/F CEE7/7), wat een gemakkelijke aansluiting op de Europese huishoudelijke elektriciteitsnetten mogelijk maakt.

Certificeringen en goedkeuringen:

De SCALA1 5-55 heeft internationale goedkeuringen zoals CE, EAC en AAA, wat garandeert dat het voldoet aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen. Bovendien is het goedgekeurd voor gebruik met drinkwater, met certificeringen WRAS en ACS, wat ervoor zorgt dat het veilig is voor toepassingen voor menselijke consumptie.

Andere kenmerken:

  • Nettogewicht: 14 kg, wat de installatie en handling vergemakkelijkt zonder in te boeten op duurzaamheid.
  • Brutogewicht: 16 kg, inclusief verpakking en extra componenten voor veilige transport.
  • Transportvolume: 0,046 m³, wat de compacte afmetingen en het gemak van opslag weerspiegelt.

Aanbevolen toepassingen:

De Grundfos SCALA1 5-55 is ideaal voor huishoudens die een drukverhoging in de watervoorziening vereisen, of het nu gaat om grondwaterbronnen, regenwateropvangsystemen of gewoon om een constante druk in huishoudelijke watersystemen te waarborgen. Het is perfect voor woningen waar de waterstroom niet voldoende is om aan de vraag te voldoen, vooral in douches en kranen op hogere verdiepingen. Bovendien maken de Bluetooth-connectiviteit en de personalisatie via de Grundfos GO Remote-app het een moderne en gemakkelijk te beheren optie.

Technische kenmerken
Fabrikant
GRUNDFOS
Referentie
99530407
SKU
BGE9C87F568
Object
Lobbygroep
Nominaal vermogen
1200 W
Werktemperatuur
0,00 - 55,00 °C
Kabellengte
1.5 m
Lichaamsmateriaal
Samengesteld
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi