Driepootsteun voor elektrische boilers Thermor Aeromax en Duralis met referentie 900991 van het merk THERMOR
Driepootsteun voor elektrische boilers Thermor Aeromax en Duralis met referentie 900991 van het merk THERMOR
THERMOR

Driepootsteun voor elektrische boilers Thermor Aeromax en Duralis

REF
900991
(0)
+56
66.60 €
66,60 €
90,75 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De Thermor vierpotige steun is ideaal voor het stabiel en veilig installeren van Duralis en Aeromax elektrische boilers. Het compacte en lichte ontwerp maakt het een praktische oplossing voor vloerinstallatie.
  • Afmetingen: 518 x 500 x 400 mm.
  • Compatibel met Duralis en Aeromax boilers.
  • Licht gewicht van 3 kg.
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Driepootsteun voor elektrische boilers Thermor Aeromax en Duralis

De vierpotige steun voor elektrische boilers Thermor, referentie 900991 (voorheen 900353), is een onmisbaar accessoire voor degenen die een stabiele en veilige oplossing nodig hebben om hun elektrische boilers van de Duralis, Aeromax VM, IAM/IAV serie te installeren. Deze steun is specifiek ontworpen om een stevige basis te bieden die het mogelijk maakt om de boilers efficiënt op de grond te plaatsen, wat stabiliteit en weerstand garandeert.

Functionaliteit en compatibiliteit:

Deze steun is ontworpen om elektrische boilers van verschillende capaciteiten en modellen van het merk Thermor te ondersteunen, inclusief de series Duralis en Aeromax. De vierpotige structuur biedt optimale stabiliteit, vooral op vlakke oppervlakken, en zorgt ervoor dat de boiler veilig blijft tijdens het gebruik. Deze basis is ideaal voor degenen die de voorkeur geven aan of een installatie op de grond nodig hebben in plaats van wandmontage.

Compact en robuust ontwerp:

De Thermor steun heeft afmetingen van 518 mm hoogte, 500 mm breedte en 400 mm diepte, waardoor het een compacte en aanpasbare optie is voor verschillende ruimtes. Ondanks het lichte ontwerp, met een gewicht van slechts 3 kg, is het vervaardigd uit duurzame materialen, wat zorgt voor een lange levensduur en een stevige ondersteuning voor de elektrische boiler.

De structuur van de steun maakt het gemakkelijk om toegang te krijgen tot de boiler voor onderhoud en reiniging, wat het uitvoeren van controles of reparaties vergemakkelijkt wanneer dat nodig is. De installatie is snel en eenvoudig, en biedt een veilige basis voor de elektrische boiler zonder dat ingewikkelde aanpassingen nodig zijn.

Gebruik en toepassing:

Dit accessoire is ideaal voor situaties waarin er geen muur is die sterk genoeg is om het gewicht van een elektrische boiler te dragen, of in gevallen waarin men de boiler liever op de grond installeert. Bovendien biedt het een esthetische oplossing, waarbij de apparatuur goed georganiseerd blijft en gemakkelijk toegankelijk is voor aanpassingen of onderhoud.

De vierpotige steun is een aanbevolen optie voor degenen die waarde hechten aan veiligheid en functionaliteit, en ervoor zorgen dat de elektrische boilers in perfecte staat blijven tijdens langdurig gebruik.

Belangrijke technische details:

  • Afmetingen: Met een hoogte van 518 mm, breedte van 500 mm en diepte van 400 mm, past deze steun perfect voor de installatie op de grond van verschillende modellen elektrische boilers.
  • Gewicht: Ondanks zijn robuustheid weegt de steun slechts 3 kg, wat het gemakkelijk maakt om te hanteren en te installeren.
  • Compatibiliteit: Het is ontworpen om compatibel te zijn met de series Duralis, Aeromax VM, IAM/IAV van elektrische boilers Thermor.

Samenvatting:

De vierpotige Thermor steun voor elektrische boilers, referentie 900991, is een praktische en veilige oplossing voor de installatie van elektrische boilers op de grond. Met een compact, licht maar robuust ontwerp garandeert deze steun stabiliteit en vergemakkelijkt de toegang tot de boiler, waardoor het ideaal is voor installaties waar wandmontage niet mogelijk of niet de voorkeur heeft. De compatibiliteit met de modellen van boilers Duralis en Aeromax VM/IAM/IAV maakt het een veelzijdig en betrouwbaar accessoire voor elk huis of installatie die een stabiele en duurzame basis vereist.

Technische kenmerken
Fabrikant
THERMOR
Referentie
900991
SKU
ATL030A3BD6
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi