Hydraulische kit Baxi PLATINUM BC IPLUS V200 INTEGRA met referentie 7682229 van het merk BAXI
Hydraulische kit Baxi PLATINUM BC IPLUS V200 INTEGRA met referentie 7682229 van het merk BAXI
BAXI

Hydraulische kit Baxi PLATINUM BC IPLUS V200 INTEGRA

REF
7682229
(0)
+693
838.00 €
838,00 €
1.652,86 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De Baxi Platinum BC iPlus V200 Integra hydraulische kit biedt een compacte en efficiënte oplossing voor verwarming, koeling en warm tapwater. Het bevat alle benodigde componenten voor een eenvoudige en flexibele installatie.
  • Geïntegreerde accumulator van 177 liter voor warm tapwater.
  • Compatibel met het BAXI Connect-systeem voor afstandsbediening.
  • Flexibele installatie in kleine ruimtes.
Koop nu en ontvang het tussen 28 en 29 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Hydraulische kit Baxi PLATINUM BC IPLUS V200 INTEGRA

De hydraulische kit Baxi Platinum BC iPlus V200 Integra is een geïntegreerde oplossing die is ontworpen om het maximale comfort in huis het hele jaar door te bieden, met gebruik van de hernieuwbare energie van de lucht voor efficiënte en duurzame klimaatbeheersing. Dit compacte systeem zorgt voor een aanzienlijke energiebesparing dankzij de mogelijkheid om verwarming, koeling en warm tapwater (DHW) te beheren met een verlaagd verbruik. Bovendien is het uitgerust met een accumulator van 177 liter, wat zorgt voor een constante levering van warm water om te voldoen aan de dagelijkse behoeften van het huishouden.

Compatibel met BAXI Connect voor afstandsbediening
Dit model is volledig compatibel met de BAXI Connect-thermostaten, waardoor afstandsbediening van de installatie mogelijk is via mobiele apparaten. Met de MyBAXI-app kunnen gebruikers hun verwarmings-, koelings- en DHW-systeem vanaf elke locatie beheren, de temperatuur aanpassen of de gewenste modus activeren met slechts een paar tikken op het scherm. Deze functionaliteit zorgt voor meer comfort en optimalisatie van het energieverbruik, aangepast aan de dagelijkse behoeften van het huishouden.

Geïntegreerde accumulator van 177 liter voor DHW
De Baxi Platinum BC iPlus V200 Integra beschikt over een accumulator van 177 liter, wat zorgt voor een efficiënte levering van warm tapwater. Dit volume is ideaal om te voldoen aan de warmwaterbehoeften van middelgrote of grote gezinnen, en zorgt ervoor dat er altijd voldoende warm water beschikbaar is voor baden, douchen en andere dagelijkse behoeften zonder onderbrekingen.

Vooraf geïnstalleerde componenten voor een eenvoudige installatie
De hydraulische kit bevat alle benodigde componenten om de installatie te vergemakkelijken, zoals het filter, de driewegklep, de veiligheidsklep voor DHW en de vulkraan. Deze componenten, samen met die van de binnenunit (veiligheidsklep voor verwarming, expansievat en circulator), maken de installatie snel en eenvoudig. Het systeem is ontworpen om in delen te worden gemonteerd, waardoor de leidingen kunnen worden voorbereid voordat de definitieve installatie van de binnenunit plaatsvindt.

Flexibiliteit in installatie
Een van de meest opvallende kenmerken van de Baxi Platinum BC iPlus V200 Integra is de flexibiliteit van de installatie. Het ondersteuningssysteem is ontworpen om de plaatsing van de leidingen van boven, zijkant of onder mogelijk te maken, wat de aanpassing aan verschillende ruimteconfiguraties vergemakkelijkt. Bovendien maakt de compacte basis van minder dan 600x600 mm het mogelijk om het systeem in standaard keukenkasten te installeren, waardoor het een ideale optie is voor woningen met beperkte ruimte.

Verminderde afmetingen om in elke ruimte te passen
Dankzij het compacte ontwerp is dit systeem ideaal voor installatie in beperkte ruimtes, zoals keukenkasten van 600x600 mm. Dit maakt de Baxi Platinum BC iPlus V200 Integra een perfecte keuze voor woningen die op zoek zijn naar een discrete en efficiënte oplossing voor klimaatbeheersing zonder nuttige ruimte op te offeren.

Belangrijkste kenmerken

  • Geïntegreerde accumulator: 177 liter, ideaal voor het leveren van DHW aan middelgrote of grote gezinnen.
  • Afstandsbediening: Compatibel met BAXI Connect en de MyBAXI-app, waardoor verwarming, koeling en DHW vanaf elke locatie kunnen worden beheerd.
  • Flexibele installatie: De leidingen kunnen van boven, zijkant of onder worden geïnstalleerd, wat meer aanpassingsmogelijkheden biedt voor verschillende configuraties.
  • Vooraf geïnstalleerde componenten: Inclusief filter, driewegklep, veiligheidsklep voor DHW en meer, wat een snelle en eenvoudige installatie vergemakkelijkt.
  • Compact ontwerp: Het systeem is ontworpen om in standaard keukenkasten van 600x600 mm te passen, ideaal voor beperkte ruimtes.

Eenvoud van montage en onderhoud
De Baxi Platinum BC iPlus V200 Integra is ontworpen om modulair te worden gemonteerd, waardoor de installatie van de leidingen kan worden uitgevoerd voordat de binnenunit wordt geplaatst. Dit vereenvoudigt niet alleen het installatieproces, maar vermindert ook de tijd die nodig is voor de montage. Bovendien vergemakkelijkt dit ontwerp het onderhoud, omdat alle componenten georganiseerd en efficiënt toegankelijk zijn.

Technische kenmerken
Fabrikant
BAXI
Referentie
7682229
SKU
CROFDEE4ADA
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi