Baxi PLATINUM BC iPlus 16 MR bibloc lucht-water warmtepompset - Versie fancoils met referentie 7694463 van het merk BAXI
Baxi PLATINUM BC iPlus 16 MR bibloc lucht-water warmtepompset - Versie fancoils met referentie 7694463 van het merk BAXI
BAXI

Baxi PLATINUM BC iPlus 16 MR bibloc lucht-water warmtepompset - Versie fancoils

REF
7694463
(0)
+5.844
7071.00 €
7.071,00 €
12.113,31 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De Baxi PLATINUM BC iPlus 16 MR aerothermieset biedt efficiënte verwarming en koeling voor fancoil-systemen, met hoge capaciteit, mobiele connectiviteit en eenvoudige installatie.
  • Verwarmingsvermogen: 14,65 kW.
  • Koelvermogen: 18,36 kW.
  • Afstandsbediening met BAXI Connect-thermostaten.
Koop nu en ontvang het tussen 4 en 6 november.
Meer over het product

Informatie over Baxi PLATINUM BC iPlus 16 MR bibloc lucht-water warmtepompset - Versie fancoils

De Baxi PLATINUM BC iPlus 16 MR is een bibloc lucht-water warmtepompset die is ontworpen om een efficiënte en veelzijdige oplossing te bieden voor de klimaatbeheersing van ruimtes via fancoils. Dit lucht-water systeem met invertertechnologie biedt zowel verwarming als koeling, met een superieur rendement in beide modi. Het is een monofasige warmtepomp met een hoge capaciteit, met een verwarmingsvermogen van 14,65 kW en een koelvermogen van 18,36 kW, geschikt voor installaties die een efficiënte temperatuurregeling gedurende het hele jaar vereisen.

Het systeem bestaat uit een buitenunit en een binnenunit, beide ontworpen om een efficiënte en flexibele installatie te garanderen. De binnenunit is handig geïsoleerd om condensatie te voorkomen en beschikt over een bedieningspaneel met een groot display, wat het toezicht en de aanpassing van de bedrijfsparameters vergemakkelijkt. Deze set valt op door zijn vermogen om warm water te leveren bij een maximale temperatuur van 60°C in verwarmingsmodus, en door zijn vermogen om kou te genereren met een minimale temperatuur van 7°C in de aanvoer, wat het een ideale optie maakt voor zowel comfort- als energieprestatietoepassingen.

Een belangrijke eigenschap van dit systeem is de mogelijkheid om verbinding te maken met BAXI Connect thermostaten, waardoor gebruikers de installatie op afstand kunnen bedienen en beheren via hun mobiele apparaten, wat ongekende comfort en flexibiliteit biedt. Deze functionaliteit verbetert de operationele efficiëntie door het mogelijk te maken de temperatuur van de woning of installatie op elk moment en vanaf elke locatie aan te passen.

Belangrijke technische specificaties:

  • Verwarmingsvermogen: 14,65 kW.
  • Koelvermogen: 18,36 kW.
  • Nominaal elektrisch vermogen: 3,47 kW.
  • Verwarmingsrendement (COP): 4,22 (volgens norm UNE 14511-2), wat zorgt voor een uitstekende energiebenutting.
  • Koelrendement (EER): 2,81 (volgens norm UNE 14511-2), optimaliseert het elektriciteitsverbruik in koelmodus.
  • Afmetingen van de binnenunit: 400 x 679 x 402 mm, met een gewicht van 55 kg.
  • Afmetingen van de buitenunit: 950 x 1350 x 417 mm, met een gewicht van 130 kg.

Installatie- en onderhoudsgemak:

Het systeem is ontworpen om eenvoudig te installeren, dankzij de modulaire structuur die het mogelijk maakt de installatie in delen uit te voeren. De ondersteuning van de unit maakt het mogelijk om de leidingen aan de bovenkant, zijkant of onderkant te installeren, wat grote flexibiliteit biedt in kleine of moeilijk bereikbare ruimtes. Bovendien is de set ontworpen om in standaardkasten van 600x600 mm te worden gemonteerd, wat het een praktische optie maakt voor woningen met ruimtebeperkingen.

De hydraulische kit die bij het systeem wordt geleverd, bevat al de benodigde componenten voor de installatie, zoals het filter, de driewegklep, de veiligheidsklep voor ACS en de vulkraan. Dit, samen met de vooraf geïnstalleerde componenten in de binnenunit (zoals de veiligheidsklep voor verwarming, het expansievat en de circulator), garandeert een snelle en eenvoudige installatie, waardoor de tijd en kosten die ermee gemoeid zijn, worden verminderd.

Uitgelichte kenmerken:

  • Connectiviteit met BAXI Connect: Beheer het systeem vanaf elke locatie met je mobiele telefoon, waardoor je de verwarming en koeling op afstand kunt regelen, wat het comfort en de energie-efficiëntie optimaliseert.
  • Geïntegreerde ondersteuningsweerstanden: Om een constante prestatie te waarborgen, zelfs onder de koudste omstandigheden, bevat het systeem extra weerstanden die de functie van de warmtepomp aanvullen.
  • Flexibiliteit in installatie: Het modulaire ontwerp en de aansluitmogelijkheden van leidingen vanuit verschillende hoeken vergemakkelijken de installatie in diverse omgevingen, van woningen tot commerciële installaties.
  • Productie van warm tapwater (ACS): Met de toevoeging van de optionele driewegklepkits kan het systeem de productie van ACS efficiënt beheren, waardoor de mogelijkheden verder worden uitgebreid.
  • Geïntegreerde accumulator: Beschikt over een accumulator van 177 liter, die zorgt voor een constante levering van warm water, het comfort verbetert en de wachttijd voor het verkrijgen van water op de gewenste temperatuur vermindert.

Efficiëntie en duurzaamheid:

De Baxi PLATINUM BC iPlus 16 MR staat bekend om zijn hoge energie-efficiëntie, wat blijkt uit zijn COP van 4,22 in verwarmingsmodus, wat garandeert dat voor elke kW verbruikte elektriciteit meer dan 4 kW thermische energie wordt opgewekt. Dit vertaalt zich in een aanzienlijke energiebesparing, waardoor zowel de operationele kosten als de ecologische voetafdruk worden verminderd. In koelmodus zorgt de EER van 2,81 ook voor een efficiënte energiebenutting, wat het een aantrekkelijke optie maakt voor warme klimaten waar het gebruik van airconditioning frequent is.

Samengevat is de Baxi PLATINUM BC iPlus 16 MR een geavanceerde oplossing voor fancoil-installaties die een betrouwbaar, efficiënt en eenvoudig te bedienen klimaatbeheersingssysteem vereisen. Het flexibele ontwerp, de integratie van vooraf geïnstalleerde componenten en de mobiele connectiviteit maken deze set een ideale optie voor degenen die prestaties, comfort en energiebesparing in één apparaat zoeken.

Technische kenmerken
Fabrikant
BAXI
Referentie
7694463
SKU
CROFE7F2C51
Object
Warmtepomp
Koude kracht
18,36 - 12,50 kW
Vermogen warmte
14,65 - 15,30 kW
Rango SEER s/ErP
4,77-3,72
Koelverbruik
6,53 - 5,39 kW
Energie-efficiëntieklasse
A+++/A++
Type koelgas
R410
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi