Monoblock warmtepomp Baxi Platinum BC Plus Monobloc 2 4 MR met referentie 7803090 van het merk BAXI
Monoblock warmtepomp Baxi Platinum BC Plus Monobloc 2 4 MR met referentie 7803090 van het merk BAXI
BAXI

Monoblock warmtepomp Baxi Platinum BC Plus Monobloc 2 4 MR

REF
7803090
(0)
+2.599
3144.00 €
3.144,00 €
6.066,94 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De Baxi Platinum BC Plus Monobloc 2 4 MR monoblock warmtepomp combineert Inverter-technologie en R32-koelmiddel om efficiënte verwarming en koeling te bieden. Ideaal voor woningen met gematigde energiebehoeften, is het compact, stil en milieuvriendelijk.
  • Verwarmingsvermogen van 4,2 kW en COP van 5,1.
  • Hoge efficiëntie met R32-koelmiddel.
  • Compact en stil ontwerp.
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Monoblock warmtepomp Baxi Platinum BC Plus Monobloc 2 4 MR

De Baxi Platinum BC Plus Monobloc 2 4 MR monoblock warmtepomp is een ideale oplossing voor efficiënte klimaatbeheersing in huis, waarbij de nieuwste technologische innovaties worden gecombineerd met een compact en duurzaam ontwerp. Dit model maakt gebruik van Inverter-technologie en het ecologische koelmiddel R32, wat zorgt voor een efficiënte werking met een lage milieu-impact, het optimaliseren van het energieverbruik en het bieden van optimaal thermisch comfort, zowel in de winter als in de zomer. Door zijn compacte formaat en stille werking is het een perfecte keuze voor woningen die op zoek zijn naar een efficiënt en milieuvriendelijk systeem.

Inverter-technologie en koelmiddel R32 voor meer efficiëntie
Het Baxi Platinum BC Plus Monobloc 2 4 MR model is uitgerust met Inverter-technologie, die zijn vermogen continu aanpast aan de actuele energiebehoeften. Dit maakt het mogelijk om het energieverbruik te optimaliseren en een efficiënte werking te garanderen, waardoor zowel de kosten op de elektriciteitsrekening als de milieu-impact worden verminderd. Bovendien versterkt het gebruik van het koelmiddel R32 zijn duurzame karakter, aangezien dit koelmiddel een lager potentieel voor wereldwijde opwarming heeft in vergelijking met andere traditionele gassen.

Efficiënte verwarmings- en koelcapaciteit
Met een verwarmingscapaciteit van maximaal 4,2 kW bij 35°C en een COP (prestatiecoëfficiënt) van 5,1, garandeert de Baxi Platinum BC Plus Monobloc 2 4 MR een uitzonderlijke prestatie onder normale gebruiksomstandigheden, waarbij meer dan vijf keer de verbruikte energie wordt geleverd. In de koelmodus biedt het een vermogen van 4,5 kW bij 18°C en een EER (energie-efficiëntie-index) van 5,5, wat zorgt voor effectieve en economische klimaatbeheersing in de zomer.

Compact ontwerp en stille werking
Een van de belangrijkste voordelen van de Baxi Platinum BC Plus Monobloc 2 4 MR is het compacte ontwerp, dat installatie in kleine ruimtes, zoals patio's of kleine terrassen, vergemakkelijkt. Bovendien maakt het lage geluidsniveau het ideaal voor installaties in woonomgevingen, waar akoestisch comfort een prioriteit is. Met deze warmtepomp kunnen gebruikers genieten van een efficiënt klimaatbeheersingssysteem zonder in te boeten op ruimte of rust in huis.

Technische gegevens van het Platinum BC Plus Monobloc 2 4 MR model

  • Verwarmingsvermogen 35°C / 7°C: 4,2 kW
  • COP verwarming 35°C / 7°C: 5,1
  • Verwarmingsvermogen 45°C / 7°C: 4,3 kW
  • COP verwarming 45°C / 7°C: 3,8
  • Koelvermogen 18°C / 35°C: 4,5 kW
  • EER koeling 18°C / 35°C: 5,5
  • Koelvermogen 7°C / 35°C: 4,7 kW
  • EER koeling 7°C / 35°C: 3,45
  • Voedingsspanning: 230 V
  • Koelmiddel: R32

Duurzaamheid en energiebesparing
Dankzij het gebruik van het koelmiddel R32, dat een lagere impact heeft op de wereldwijde opwarming, en de Inverter-technologie, vermindert dit systeem niet alleen het energieverbruik, maar draagt het ook aanzienlijk bij aan het verkleinen van de ecologische voetafdruk van het huis. Dit maakt de Baxi Platinum BC Plus Monobloc 2 4 MR een duurzame keuze voor degenen die hun huis willen klimaatbeheersen zonder het milieu in gevaar te brengen.

Extra voordelen

  • Compact en eenvoudig te installeren systeem: het monoblock ontwerp vergemakkelijkt de installatie en verlaagt de installatiekosten.
  • Stille werking: ideaal voor woonomgevingen, biedt akoestisch comfort zowel binnen als buiten.
  • Hoog energie-efficiëntie: de COP van 5,1 garandeert uitstekende prestaties en optimaliseert het energieverbruik.
  • Veelzijdigheid in installatie: het compacte formaat maakt het geschikt voor alle soorten ruimtes, waardoor installatie in kleine buitengebieden mogelijk is.

De Baxi Platinum BC Plus Monobloc 2 4 MR warmtepomp is een ideale oplossing voor woningen die op zoek zijn naar efficiënte en duurzame klimaatbeheersing. Met zijn hoge verwarmings- en koelcapaciteit, zijn compacte ontwerp en zijn lage milieu-impact, garandeert dit model optimale prestaties gedurende het hele jaar. De stille werking en de eenvoudige installatie maken het de perfecte keuze voor huizen die energiebesparing, comfort en respect voor het milieu prioriteren.

Technische kenmerken
Fabrikant
BAXI
Referentie
7803090
SKU
CRO66A55A47
Object
Warmtepomp
Koude kracht
4,50 - 4,71 kW
Vermogen warmte
4.20 - 4.30 kW
Koelverbruik
0,82 - 1,36 kW
Energie-efficiëntieklasse
A++/A+++
Type koelgas
R32
Verwarming verbruik
0,82 - 1,13 kW
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi