Warmtepomp voor ACS Thermor Aéromax VM van 100 liter met referentie 266002 van het merk THERMOR
Warmtepomp voor ACS Thermor Aéromax VM van 100 liter met referentie 266002 van het merk THERMOR
THERMOR

Warmtepomp voor ACS Thermor Aéromax VM van 100 liter

REF
266002
(0)
+831
1005.00 €
1.005,00 €
2.057,00 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De warmtepomp voor ACS Thermor Aéromax VM van 100 liter biedt energie-efficiëntie A+ en is ideaal voor kleine huishoudens. Met een opwarmtijd van 6 uur en 25 minuten en fotovoltaïsche connectiviteit, is het een duurzame oplossing voor de productie van warm water.
  • Capaciteit van 100 liter.
  • Energieklasse A+.
  • Opwarmtijd van 6 uur en 25 minuten.
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Warmtepomp voor ACS Thermor Aéromax VM van 100 liter

De Thermor Aéromax VM warmtepomp voor ACS van 100 liter, referentie 266002, is een compacte en efficiënte oplossing voor de productie van warm tapwater (ACS) in kleine en middelgrote huishoudens. Dit model van warmtepomp maakt gebruik van de energie van de omgevingslucht of buitenlucht om water te verwarmen, wat het een zeer duurzame en energiezuinige optie maakt in vergelijking met traditionele systemen.

Energie-efficiëntie:

Met een energielabel A+ volgens de ERP-norm, zorgt de Thermor Aéromax VM van 100 liter voor een efficiënte energieverbruik, waardoor het elektriciteitsverbruik aanzienlijk wordt verminderd. Het belastingprofiel M maakt het ideaal voor huishoudens met een gematigd warmwaterverbruik, en biedt een economische en milieuvriendelijke oplossing. Bovendien is het apparaat compatibel met fotovoltaïsche connectiviteit, waardoor het kan worden geïntegreerd met zonne-energiesystemen om de efficiëntie verder te verbeteren.

De warmtepomp kan werken in een breed temperatuurbereik van buiten, van -5°C tot 43°C, wat het geschikt maakt voor verschillende klimaten. Bovendien zijn de SCOP-waarden behoorlijk concurrerend, met 2,66 bij 7°C en 3,15 bij 14°C, wat aantoont dat het in staat is om de energie van de lucht efficiënt te benutten om water te verwarmen.

Vermogen en prestaties:

Dit model beschikt over een ondersteuningsweerstand van 1200 W van keramisch type, die extra ondersteuning biedt in omstandigheden van hoge vraag of in koudere klimaten. De maximale productietemperatuur in warmtepompmodus is 62°C, net als met de elektrische ondersteuning, wat zorgt voor een adequate levering van warm water.

De opwarmtijd is 6 uur en 25 minuten om de gebruikstemperatuur vanaf 15°C te bereiken, en het volume ACS bij 40°C in 8 uur is 130 liter, wat zorgt voor een voldoende aanbod voor de dagelijkse behoeften van een klein of middelgroot huishouden.

Compact ontwerp en geavanceerde technologie:

De Thermor Aéromax VM van 100 liter is ontworpen met een wandmonoblocformaat, wat de installatie aan de muur vergemakkelijkt en ruimte in de woning bespaart. Met een hoogte van 1209 mm, diameter van 522 mm, en een diepte van 538 mm, is het een ideale optie voor huishoudens die een compact en efficiënt apparaat nodig hebben. Het gewicht van 57 kg zorgt ervoor dat het robuust genoeg is voor een duurzame prestatie, maar gemakkelijk te installeren.

Bovendien omvat dit model IO-connectiviteit, wat geavanceerde controle van het apparaat en monitoring via mobiele apparaten of slimme systemen mogelijk maakt, waardoor de werking en het energieverbruik worden geoptimaliseerd.

Belangrijke technische kenmerken:

  • Capaciteit: 100 liter, geschikt voor kleine of middelgrote huishoudens.
  • SCOP:
    • 2,66 bij 7°C.
    • 3,15 bij 14°C.
  • Opwarmtijd: 6 u 25 min om de gebruikstemperatuur te bereiken.
  • Koudemiddel: R134A, milieuvriendelijk.
  • Fotovoltaïsche connectiviteit: Compatibel voor integratie met zonne-energiesystemen.
  • Vermogen van de ondersteuningsweerstand: 1200 W, keramisch type voor verbeterde prestaties.
  • Werkingstemperatuurbereik: -5°C tot 43°C, geschikt voor diverse klimaten.
  • Geluidvermogen: 45 dB(A), wat zorgt voor een stille werking.
  • Beschermingsindex: IP24, wat de veiligheid van het apparaat in vochtige omgevingen garandeert.

Toepassingen en veelzijdigheid:

De Thermor Aéromax VM van 100 liter is een ideale optie voor kleine en middelgrote huishoudens die op zoek zijn naar een efficiënte en duurzame oplossing voor de productie van warm tapwater. Het vermogen om te werken in een breed temperatuurbereik, samen met de fotovoltaïsche connectiviteit, maakt het een veelzijdige optie voor degenen die zonne-energie in hun ACS-systeem willen integreren.

Bovendien maakt het compacte ontwerp en de mogelijkheid van wandinstallatie het geschikt voor huishoudens met ruimtebeperkingen, zoals appartementen of woningen met kleine technische ruimtes. De stille werking en de hoge energie-efficiëntie zorgen voor een comfortabele ervaring voor de gebruikers.

Technische kenmerken
Fabrikant
THERMOR
Referentie
266002
SKU
ATL2F1C6E4C
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi