Warmtepomp voor ACS Thermor Aéromax VM van 130 liter met referentie 266003 van het merk THERMOR
Warmtepomp voor ACS Thermor Aéromax VM van 130 liter met referentie 266003 van het merk THERMOR
Warmtepomp voor ACS Thermor Aéromax VM van 130 liter met referentie 266003 van het merk THERMOR
Warmtepomp voor ACS Thermor Aéromax VM van 130 liter met referentie 266003 van het merk THERMOR
THERMOR

Warmtepomp voor ACS Thermor Aéromax VM van 130 liter

REF
266003
(1)
+839
1015.00 €
1.015,00 €
2.202,20 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De warmtepomp voor ACS Thermor Aéromax VM van 130 liter is een efficiënte oplossing voor middelgrote huishoudens. Met energieklasse A+ en een monobloc wandontwerp biedt het fotovoltaïsche connectiviteit en een opwarmtijd van 8 u 35 min.
  • Capaciteit van 130 liter.
  • Energieklasse A+.
  • Opwarmtijd van 8 u 35 min.
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Warmtepomp voor ACS Thermor Aéromax VM van 130 liter

De Thermor Aéromax VM warmtepomp voor ACS van 130 liter, referentie 266003, is een zeer efficiënte oplossing voor de productie van warm tapwater (ACS) in huis. Ontworpen om een optimale prestatie te bieden door gebruik te maken van omgevings- of buitenlucht, gebruikt deze warmtepomp de energie van de lucht om het elektriciteitsverbruik aanzienlijk te verlagen in vergelijking met conventionele systemen.

Energie-efficiëntie:

De Thermor Aéromax VM heeft een energieklasse A+, wat zorgt voor een geoptimaliseerd energieverbruik, en is een ideale keuze voor wie efficiëntie en duurzaamheid zoekt. Met een belastingprofiel L is dit model ontworpen voor middelgrote huishoudens die een constante en efficiënte warmwatervoorziening nodig hebben, waardoor het welzijn in huis wordt gegarandeerd met een verlaagd energieverbruik.

Dit apparaat kan functioneren in een bereik van buitentemperaturen van -5°C tot 43°C, wat zorgt voor een goede werking onder verschillende klimatologische omstandigheden. De SCOP (Seizoensgebonden Prestatiecoëfficiënt) waarden zijn uitzonderlijk, met een SCOP van 2,94 bij 7°C en 3,35 bij 14°C, wat zijn uitstekende capaciteit aantoont om omgevingsenergie te benutten en het elektriciteitsverbruik te minimaliseren.

Vermogen en prestaties:

Met een ondersteunend verwarmingsvermogen van 1800 W is deze warmtepomp uitgerust om te voldoen aan de warmwaterbehoeften, zelfs in tijden van hoge vraag of onder extreme buitentemperaturen. De opwarmtijd om de gebruikstemperatuur te bereiken is 8 uur en 35 minuten, wat een capaciteit van 130 liter warm water voor continu gebruik in huis mogelijk maakt.

Het volume van ACS bij 40°C in 8 uur is ook 130 liter, wat een goede dagelijkse gebruikscapaciteit biedt voor huishoudelijke toepassingen, zoals douchen en handen wassen, en ervoor zorgt dat er altijd warm water beschikbaar is.

Geavanceerde technologie en connectiviteit:

Dit model omvat fotovoltaïsche connectiviteit, waardoor de warmtepomp kan worden geïntegreerd met zonne-energiesystemen, wat de energie-efficiëntie verder verbetert en de elektriciteitsrekening verlaagt door gebruik te maken van hernieuwbare energie. Bovendien maakt de IO-connectiviteit geavanceerde controle van het apparaat mogelijk, waardoor het beheer en de monitoring via slimme apparaten worden vergemakkelijkt, het verbruik wordt geoptimaliseerd en er meer nauwkeurige controle over het systeem wordt geboden.

Ontwerp en duurzaamheid:

De Thermor Aéromax VM van 130 liter is ontworpen voor muurinstallatie, wat het een compacte en efficiënte optie maakt om de beschikbare ruimte in huis te benutten. Met een hoogte van 1382 mm, diameter van 522 mm en diepte van 538 mm, vergemakkelijkt het monobloc muur ontwerp de installatie op muren, waardoor het een ideale keuze is voor bijkeukens, garages of gebieden waar de ruimte beperkt is.

De ACI Hybrid beschermingsindex garandeert dat het apparaat beschermd is tegen corrosie, wat de levensduur verlengt, en het koelmiddel R134A zorgt voor een milieuvriendelijke werking.

Belangrijke technische kenmerken:

  • Capaciteit: 130 liter, ideaal voor middelgrote huishoudens.
  • SCOP:
    • 2,94 bij 7°C.
    • 3,35 bij 14°C.
  • Opwarmtijd: 8 u 35 min om het water op gebruikstemperatuur te brengen.
  • Koelmiddel: R134A, milieuvriendelijk.
  • Fotovoltaïsche connectiviteit: Maakt gebruik van zonne-energie om de efficiëntie te verbeteren.
  • Ondersteunend elektrisch vermogen: 1800 W, garandeert de warmwatervoorziening onder extreme omstandigheden.
  • Maximale productietemperatuur: 62°C zowel in warmtepompmodus als met elektrische ondersteuning.
  • Geluidvermogen: 45 dB(A), zorgt voor een stille werking.
  • Beschermingsindex: IP24, wat de veiligheid van het apparaat in vochtige omgevingen garandeert.

Toepassingen en veelzijdigheid:

De Aéromax VM warmtepomp van 130 liter is ideaal voor middelgrote huishoudens die een efficiënte en duurzame oplossing voor warmwaterproductie zoeken. De mogelijkheid om in een breed temperatuurbereik te functioneren en de fotovoltaïsche connectiviteit maken het een veelzijdige optie voor integratie in systemen die gebruik maken van zonne-energie, waardoor het energieverbruik verder wordt verlaagd.

Bovendien zorgen de stille werking en het compacte ontwerp voor muurinstallatie ervoor dat het op verschillende locaties in huis kan worden geplaatst zonder ongemak te veroorzaken.

Samenvatting:

De Thermor Aéromax VM warmtepomp voor ACS van 130 liter is een efficiënte en technologische oplossing voor de productie van warm water in middelgrote huishoudens. Met een energieklasse A+ optimaliseert deze warmtepomp het gebruik van energie door gebruik te maken van omgevings- of buitenlucht, waardoor het elektriciteitsverbruik wordt verlaagd.

Het compacte monobloc muur ontwerp en de fotovoltaïsche connectiviteit maken het een ideale keuze voor wie op zoek is naar een duurzame en efficiënte oplossing. Met een opwarmtijd van 8 uur en 35 minuten en een capaciteit van 130 liter garandeert het een betrouwbare warmwatervoorziening terwijl het de energie-efficiëntie maximaliseert.

Technische kenmerken
Fabrikant
THERMOR
Referentie
266003
SKU
ATLDE6FC4B3
Meningen
5.0 over 5.0
1 algemene beoordeling
Sonja L.
S
Sonja L.
(groupsumi.de)
16 okt 2024
Bau gelijk met diverse apparaten, waaronder Panasonic. Zeer efficiënt en stil! Geweldige prijs-kwaliteitverhouding!
Gegevensbladen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi