Warmtepomp voor ACS Thermor Aéromax VM van 150 liter met referentie 276011 van het merk THERMOR
Warmtepomp voor ACS Thermor Aéromax VM van 150 liter met referentie 276011 van het merk THERMOR
Warmtepomp voor ACS Thermor Aéromax VM van 150 liter met referentie 276011 van het merk THERMOR
Warmtepomp voor ACS Thermor Aéromax VM van 150 liter met referentie 276011 van het merk THERMOR
THERMOR

Warmtepomp voor ACS Thermor Aéromax VM van 150 liter

REF
276011
(0)
+873
1056.00 €
1.056,00 €
2.280,85 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De warmtepomp voor ACS Thermor Aéromax VM van 150 liter biedt hoge efficiëntie met energieklasse A+ en fotovoltaïsche connectiviteit. Ideaal voor wandinstallaties, werkt het met omgevings- of buitenlucht en levert het op een duurzame manier warm water.
  • Capaciteit van 150 liter.
  • Energieklasse A+.
  • Opwarmtijd van 9 u 45 min.
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Warmtepomp voor ACS Thermor Aéromax VM van 150 liter

De Thermor Aéromax VM warmtepomp voor ACS van 150 liter, referentie 276011, is een geavanceerde en efficiënte oplossing voor de productie van warm tapwater (ACS) in huishoudens die hun energieverbruik willen optimaliseren. Dit apparaat, ontworpen met aerothermische warmtepomptechnologie, maakt gebruik van de energie van de omgevingslucht of buitenlucht om water te verwarmen, waardoor het elektriciteitsverbruik aanzienlijk wordt verminderd en een duurzame alternatieve oplossing wordt geboden voor conventionele systemen.

Energie-efficiëntie:

De Aéromax VM heeft een energieklasse A+ volgens de ERP-norm, wat een hoog niveau van efficiëntie en een geoptimaliseerd energieverbruik garandeert. Dit model is ideaal voor degenen die hun ecologische voetafdruk en energiekosten willen verlagen, aangezien het de energie van de lucht gebruikt om water te verwarmen. Met een SCOP van 2,62 bij 7°C en 3,34 bij 14°C, biedt de warmtepomp uitstekende prestaties, zelfs onder koude omgevingsomstandigheden, wat zorgt voor een constante levering van warm water met een minimaal verbruik.

Capaciteit en prestaties:

Met een capaciteit van 150 liter is de Aéromax VM perfect voor het dekken van de warmwaterbehoefte van kleine tot middelgrote huishoudens. Dit apparaat kan functioneren met omgevingslucht of buitenlucht, en heeft bovendien de optie om kanalen te installeren, wat het een flexibele keuze maakt om zich aan te passen aan verschillende configuraties en omgevingen.

Het apparaat is uitgerust met een ceramische ondersteuningsweerstand van 1800 W, die extra ondersteuning biedt tijdens piekverbruik of wanneer de buitentemperaturen bijzonder laag zijn. Dit garandeert dat het water altijd op de juiste temperatuur blijft, zelfs onder extreme omstandigheden.

Geavanceerde technologie en connectiviteit:

De Thermor Aéromax VM is uitgerust met geavanceerde connectiviteit, waardoor integratie met fotovoltaïsche systemen mogelijk is. Dit betekent dat zonne-energie kan worden gebruikt om het apparaat van stroom te voorzien, waardoor het elektriciteitsverbruik van het net verder wordt verminderd en de energiebesparing wordt gemaximaliseerd. Bovendien omvat het IO-connectiviteit, wat het beheer en de afstandsbediening van het apparaat vergemakkelijkt, zodat de gebruiker de werking van de warmtepomp efficiënt kan monitoren en aanpassen.

Het apparaat is ontworpen om efficiënt warm water te leveren, met een maximale productietemperatuur van 62°C, zowel met de warmtepomp als met elektrische ondersteuning. Dit zorgt ervoor dat warm water snel beschikbaar is met een minimaal energieverbruik.

Belangrijke technische kenmerken:

  • Capaciteit: 150 liter.
  • SCOP:
    • 2,62 bij 7°C.
    • 3,34 bij 14°C.
  • Opwarmtijd: 9 uur en 45 minuten om de gebruikstemperatuur te bereiken vanaf 15°C.
  • Werkingstemperatuurbereik: -5°C tot +43°C, wat gebruik in een breed scala aan klimaten mogelijk maakt.
  • Geluidsemissie: Met een geluidsniveau van slechts 45 dB(A), is dit model vrij stil en geschikt voor installatie in bewoonde ruimtes.
  • Koudemiddel: Gebruikt R134A, een efficiënt en milieuvriendelijk koudemiddel.

Ontwerp en duurzaamheid:

Het monobloc wandontwerp van de Aéromax VM maakt het eenvoudig om aan de muur te installeren, waardoor vloeroppervlak wordt bespaard en een discretere installatie in kleine ruimtes mogelijk is. Met afmetingen van 1527 mm hoogte, 538 mm diepte en 522 mm diameter, heeft het apparaat een compact en efficiënt ontwerp dat zich aanpast aan verschillende locaties binnen het huis.

Bovendien garandeert de IP24-beschermingsindex een uitstekende weerstand tegen vocht, waardoor het geschikt is voor installatie in gebieden waar contact met water frequenter kan zijn, zoals wasruimtes of badkamers.

Samenvatting:

De Thermor Aéromax VM warmtepomp van 150 liter is een efficiënte en duurzame oplossing voor de productie van warm tapwater. Met een capaciteit van 150 liter, zijn energieklasse A+, en zijn geoptimaliseerde SCOP voor verschillende temperaturen, garandeert dit apparaat aanzienlijke besparingen op het energieverbruik. Bovendien maken de fotovoltaïsche connectiviteit en IO het zeer aanpasbaar voor huishoudens die op zoek zijn naar geavanceerde technologische oplossingen.

Het monobloc wandontwerp, de stille werking en de mogelijkheid om te functioneren bij buitentemperaturen tot -5°C, maken deze warmtepomp tot een veelzijdige en praktische optie voor klimaatbeheersing en de productie van ACS in moderne woningen.

Technische kenmerken
Fabrikant
THERMOR
Referentie
276011
SKU
ATLCCD76245
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi