Warmtepomp voor ACS Thermor Aéromax VS van 200 liter met referentie 286042 van het merk THERMOR
Warmtepomp voor ACS Thermor Aéromax VS van 200 liter met referentie 286042 van het merk THERMOR
Warmtepomp voor ACS Thermor Aéromax VS van 200 liter met referentie 286042 van het merk THERMOR
Warmtepomp voor ACS Thermor Aéromax VS van 200 liter met referentie 286042 van het merk THERMOR
THERMOR

Warmtepomp voor ACS Thermor Aéromax VS van 200 liter

REF
286042
(0)
+1.324
1601.00 €
1.601,00 €
3.654,20 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De Aerotermische Thermor Aéromax VS boiler van 200 liter combineert hoge efficiëntie met een grote capaciteit. Met energieklasse A+ is het ideaal voor huishoudens die op zoek zijn naar energiebesparing en constante warm water.
  • Capaciteit van 200 liter.
  • Energieklasse A+.
  • Bedrijfsbereik van -5°C tot 43°C.
Koop nu en ontvang het tussen 28 en 29 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Warmtepomp voor ACS Thermor Aéromax VS van 200 liter

De Thermor Aéromax VS van 200 liter, referentie 286042, is een geavanceerd apparaat dat is ontworpen om een efficiënte en duurzame oplossing te bieden voor de productie van warm tapwater (DHW). Dit model is gebaseerd op aerothermische technologie, waarbij de energie van de lucht wordt benut om warmte te genereren, wat het een milieuvriendelijke en zeer efficiënte alternatieve oplossing maakt qua energieverbruik.

Energie-efficiëntie:

Met een energieclassificatie van A+ zorgt de Aéromax VS voor een geoptimaliseerde werking, waardoor het energieverbruik aanzienlijk wordt verminderd in vergelijking met traditionele verwarmingssystemen. De SCOP (Seizoensgebonden Prestatiecoëfficiënt) varieert afhankelijk van de temperatuur, met een waarde van 2,79 bij 7°C en 3,01 bij 14°C, wat aantoont dat het in staat is om meer thermische energie te genereren dan het elektrisch verbruikt. Dit resulteert in aanzienlijke besparingen voor de gebruiker in de loop van de tijd, terwijl de efficiëntie behouden blijft, ongeacht de weersomstandigheden.

Capaciteit en prestaties:

Met een capaciteit van 200 liter is deze boiler ideaal voor middelgrote tot grote huishoudens, waarbij de warmwaterbehoefte van meerdere personen gelijktijdig kan worden gedekt. De opwarmtijd bedraagt 6 uur en 21 minuten, wat zorgt voor een constante levering van warm water voor het hele gezin.

Het werkbereik van dit model is breed, en het kan efficiënt functioneren bij buitentemperaturen die variëren van -5°C tot +43°C, wat het een ideale keuze maakt voor zowel koude als warme klimaten. Deze aanpassingscapaciteit zorgt ervoor dat de boiler het hele jaar door optimaal functioneert, zich aanpast aan temperatuurvariaties en ervoor zorgt dat er altijd warm water beschikbaar is, ongeacht de buitentemperaturen.

Technologie en duurzaamheid:

De Aéromax VS maakt gebruik van het koelmiddel R513, dat een milieuvriendelijker alternatief is in vergelijking met conventionele koelmiddelen, waardoor de ecologische impact wordt verminderd en wordt voldaan aan de huidige normen op het gebied van energie-efficiëntie en duurzaamheid. Deze aerothermische technologie benut tot 70% van de energie uit de buitenlucht, minimaliseert het elektriciteitsverbruik en vermindert de CO2-uitstoot.

Bovendien beschikt het apparaat over een elektrische ondersteuning van 1800 W, die zorgt voor de levering van warm water, zelfs onder extreme weersomstandigheden, wanneer de warmtepomp extra ondersteuning nodig heeft om de juiste temperatuur te handhaven.

Technische kenmerken en ontwerp:

De Thermor Aéromax VS van 200 liter is ontworpen om robuust en efficiënt te zijn, met een geluidsniveau van 53 dB(A), wat het vrij stil maakt voor een apparaat van zijn capaciteit. Dit garandeert dat het geen overlast veroorzaakt in huis, zelfs niet als het in bewoonde ruimtes wordt geïnstalleerd.

Wat betreft de afmetingen heeft het een hoogte van 1617 mm, een diameter van 620 mm en een diepte van 665 mm, wat een eenvoudige installatie op verschillende locaties mogelijk maakt, zonder dat er veel ruimte nodig is. Deze kenmerken maken deze boiler geschikt voor zowel garages als technische ruimtes of ruimtes die zijn gewijd aan verwarmingssystemen.

Installatie en onderhoud:

De Aéromax VS is ontworpen voor eenvoudige installatie en onderhoud, met gemakkelijke toegang tot de interne componenten voor onderhoud of reparaties. Het compacte en efficiënte ontwerp zorgt voor een harmonieuze integratie in elk huis. Bovendien garandeert de duurzaamheid een lange levensduur, wat het een veilige investering maakt voor elk gezin.

Samenvatting:

De Thermor Aéromax VS van 200 liter is een geavanceerd aerothermisch systeem dat een efficiënte en duurzame oplossing biedt voor de productie van warm tapwater. Zijn hoge capaciteit van 200 liter en zijn energieclassificatie A+ maken het de ideale keuze voor degenen die op zoek zijn naar een betrouwbaar, economisch en milieuvriendelijk apparaat. Met zijn brede werkbereik, aanpassingsvermogen aan verschillende klimaten en elektrische ondersteunings-technologie, garandeert deze boiler maximaal comfort in huis, met een constante levering van warm water gedurende het hele jaar.

Het gebruik van het koelmiddel R513 en zijn aerodynamische ontwerp verbeteren niet alleen de efficiëntie, maar maken het ook een verantwoordelijke keuze vanuit ecologisch oogpunt. Ideaal voor elk huis dat zijn ecologische voetafdruk wil verkleinen zonder in te boeten op comfort, is de Aéromax VS een geavanceerde optie voor degenen die zowel prestaties als duurzaamheid waarderen in hun warmwatersystemen.

Technische kenmerken
Fabrikant
THERMOR
Referentie
286042
SKU
ATL3CD84414
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi