Warmtepomp voor ACS Thermor Aéromax VS van 270 liter met referentie 286043 van het merk THERMOR
Warmtepomp voor ACS Thermor Aéromax VS van 270 liter met referentie 286043 van het merk THERMOR
Warmtepomp voor ACS Thermor Aéromax VS van 270 liter met referentie 286043 van het merk THERMOR
Warmtepomp voor ACS Thermor Aéromax VS van 270 liter met referentie 286043 van het merk THERMOR
THERMOR

Warmtepomp voor ACS Thermor Aéromax VS van 270 liter

REF
286043
(0)
+1.357
1641.00 €
1.641,00 €
3.738,90 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De warmtepomp voor ACS Thermor Aéromax VS van 270 liter biedt een hoge energie-efficiëntie A+ en is ideaal voor grote warmwaterverbruikers. Met een XL-profiel en een opwarmtijd van 8 u 34 min, is het perfect voor grote gezinnen.
  • Capaciteit van 270 liter.
  • Energieklasse A+.
  • Opwarmtijd van 8 u 34 min.
Koop nu en ontvang het tussen 28 en 29 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Warmtepomp voor ACS Thermor Aéromax VS van 270 liter

De Thermor Aéromax VS warmtepomp voor ACS van 270 liter, referentie 286043, is een zeer efficiënte oplossing voor de productie van warm tapwater (ACS) in grote huishoudens of installaties met een hoge vraag naar warm water. Dit model maakt gebruik van luchtwarmtepomptechnologie, waardoor het de warmte uit de lucht kan benutten om water efficiënt te verwarmen, wat het elektriciteitsverbruik minimaliseert en de ecologische impact vermindert.

Energie-efficiëntie:

De Thermor Aéromax VS heeft een energieklasse A+, wat het een van de meest efficiënte opties op de markt maakt. Door gebruik te maken van de energie van de buitenlucht om water te verwarmen, vermindert deze apparatuur het elektriciteitsverbruik aanzienlijk in vergelijking met traditionele systemen. Het XL laadprofiel maakt het ideaal voor huishoudens met een hoge warmwaterconsumptie, waardoor een adequate levering voor meerdere gelijktijdige gebruikspunten wordt gegarandeerd.

Dit model kan functioneren in een breed temperatuurbereik, van -5°C tot +43°C, waardoor het geschikt is voor zowel koude als warme klimaten. De SCOP-waarden (Seizoensgebonden Prestatiecoëfficiënt) van 3,16 bij 7°C en 3,61 bij 14°C tonen de uitstekende capaciteit aan om een hoge prestatie te behouden, zelfs onder koude omstandigheden.

Vermogen en prestaties:

De Aéromax VS warmtepomp beschikt over een elektrische ondersteuningssysteem van 1800 W, wat zorgt voor een continue levering van warm water, zelfs onder extreme omstandigheden of tijdens piekuren. Dit model heeft een opwarmtijd van 8 uur en 34 minuten om het water op de gewenste temperatuur te brengen, wat voldoende is om te voldoen aan de behoeften van een groot gezin of een installatie met meerdere gebruikspunten.

De apparatuur maakt gebruik van R513 koelmiddel, dat milieuvriendelijker is en bijdraagt aan de duurzaamheid van de werking. Bovendien zorgt het geluidsniveau van 53 dB(A) voor een relatief stille werking, wat ideaal is voor installatie in woongebieden.

Robuust ontwerp en capaciteit:

De Thermor Aéromax VS van 270 liter is ontworpen als een oplossing met een grote capaciteit, geschikt om te voldoen aan de warmwaterbehoeften in grote huishoudens of commerciële toepassingen. Met afmetingen van 1957 mm hoogte, 620 mm diameter, en 665 mm diepte, is dit model robuust en duurzaam, klaar om gedurende lange tijd constante en betrouwbare prestaties te leveren.

Belangrijke technische kenmerken:

  • Capaciteit: 270 liter, ideaal voor grote huishoudens of installaties met een hoge warmwaterbehoefte.
  • SCOP:
    • 3,16 bij 7°C.
    • 3,61 bij 14°C.
  • Opwarmtijd: 8 u 34 min om de gewenste temperatuur te bereiken.
  • Koelmiddel: R513, milieuvriendelijker.
  • Geluidvermogen: 53 dB(A), voor een stille werking.
  • Elektrische ondersteuningsvermogen: 1800 W, voor een continue levering tijdens piekuren.
  • Temperatuurbereik: Operationeel tussen -5°C en +43°C.
  • Afmetingen:
    • Hoogte van 1957 mm.
    • Diameter van 620 mm.
    • Diepte van 665 mm.

Toepassingen en veelzijdigheid:

De Thermor Aéromax VS van 270 liter is een uitstekende keuze voor grote huishoudens, commerciële of residentiële installaties die een constante en grote hoeveelheid warm water vereisen. De capaciteit van 270 liter zorgt ervoor dat het kan voldoen aan de behoeften van meerdere gelijktijdige gebruikspunten, zoals badkamers, keukens of wasserijen, zonder verlies van watertemperatuur.

Bovendien maakt de mogelijkheid om in een breed temperatuurbereik te functioneren en de stille werking het geschikt voor installatie zowel binnen als in beschermde buitenruimtes, wat flexibiliteit biedt in termen van locatie.

Samenvatting:

De Thermor Aéromax VS warmtepomp voor ACS van 270 liter is een efficiënte en krachtige oplossing voor de productie van warm water in grote huishoudens of installaties met een hoge vraag. Met een energieklasse A+ gebruikt deze warmtepomp de buitenlucht om water te verwarmen, wat het energieverbruik aanzienlijk vermindert.

Het XL-profiel, samen met een opwarmtijd van 8 uur en 34 minuten, garandeert een continue levering van warm water om te voldoen aan de dagelijkse behoeften van meerdere mensen. Met zijn robuuste ontwerp en efficiënte werking bij temperaturen tot -5°C, is het een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een efficiënt, duurzaam en betrouwbaar warmwatersysteem.

Technische kenmerken
Fabrikant
THERMOR
Referentie
286043
SKU
ATLFBC93821
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi