Verticaal/horizontaal elektrisch reservoir Thermor ONIX Connect 80 liter met referentie 241165 van het merk THERMOR
Verticaal/horizontaal elektrisch reservoir Thermor ONIX Connect 80 liter met referentie 241165 van het merk THERMOR
THERMOR

Verticaal/horizontaal elektrisch reservoir Thermor ONIX Connect 80 liter

REF
241165
(0)
+318
384.01 €
384,01 €
732,05 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
De elektrische boiler Thermor Onix Connect van 80 liter, met verticale of horizontale installatie, biedt een efficiënte prestatie met energieklasse B. Met een vermogen van 2250 W en geavanceerde connectiviteit is het ideaal voor middelgrote huishoudens.
  • Capaciteit van 80 liter.
  • Energieklasse B.
  • Verticale of horizontale installatie.
Koop nu en ontvang het tussen 25 en 28 oktober.
Expreslevering
Meer over het product

Informatie over Verticaal/horizontaal elektrisch reservoir Thermor ONIX Connect 80 liter

De vertical/horizontale elektrische boiler Thermor Onix Connect van 80 liter, referentie 241165, is een geavanceerde en efficiënte oplossing voor de productie van warm tapwater (ACS) in middelgrote huishoudens. Dit model valt op door zijn installatieflexibiliteit, aangezien het zowel verticaal als horizontaal kan worden gemonteerd, wat het een veelzijdige optie maakt om de beschikbare ruimte in huis optimaal te benutten. Bovendien beschikt het over geavanceerde connectiviteit, waardoor op afstand beheer en optimalisatie van de werking mogelijk is.

Energie-efficiëntie:

De Thermor Onix Connect van 80 liter heeft een energieklasse B, wat het een van de meest efficiënte modellen in zijn categorie maakt. Het voldoet aan de ERP-normen voor energie-efficiëntie, wat zorgt voor een gereduceerd elektriciteitsverbruik zonder in te boeten op prestaties. Deze hoge efficiëntie maakt het een ideale keuze voor wie een apparaat zoekt dat helpt besparen op de energierekening en tegelijkertijd constant warm water biedt.

Vermogen en prestaties:

Dit model heeft een vermogen van 2250 W, waarmee het zijn capaciteit van 80 liter snel en efficiënt kan verwarmen. Daarnaast heeft het een tweede vermogen van 1000 W, ideaal voor momenten waarop een lager energieverbruik nodig is of om de temperatuur efficiënter te behouden. Dit dubbele vermogenssysteem stelt het in staat zich aan te passen aan de gebruiksbehoeften van het huishouden, wat flexibiliteit en controle over het energieverbruik biedt.

Het belastingprofiel M van de Onix Connect maakt het geschikt voor middelgrote huishoudens, waar een constante levering van warm water nodig is voor meerdere toepassingen, zoals douches, wastafels en gootstenen, zonder lange wachttijden.

Geavanceerde connectiviteit:

Een van de meest opvallende kenmerken van de Thermor Onix Connect is de geavanceerde connectiviteit, die op afstand beheer van de boiler via een mobiele applicatie mogelijk maakt. Dit stelt gebruikers in staat om de temperatuur aan te passen, het apparaat in of uit te schakelen en het energieverbruik vanuit elke locatie te monitoren. Deze functie is bijzonder nuttig om het gebruik van de boiler te optimaliseren op basis van dagelijkse behoeften, wat resulteert in een hogere energie-efficiëntie en aanzienlijke besparingen op de lange termijn.

Compact ontwerp en installatieflexibiliteit:

De Thermor Onix Connect van 80 liter is ontworpen om zowel verticaal als horizontaal geïnstalleerd te worden, wat een grote veelzijdigheid biedt bij het plaatsen van het apparaat in huis. Met afmetingen van 1090 mm hoogte, 975 mm breedte en een diepte van 290 mm, is dit model compact genoeg om in verschillende ruimtes te passen, van kasten tot dienstkamers.

Het gewicht van 33 kg zorgt ervoor dat het apparaat hanteerbaar is tijdens de installatie, en de standaard aansluitingen van 1/2" garanderen de compatibiliteit met de meeste sanitaire installaties.

Belangrijke technische kenmerken:

  • Capaciteit: 80 liter, geschikt voor middelgrote huishoudens.
  • Vermogen: 2250 W (hoog) en 1000 W (laag) voor meer flexibiliteit in het energieverbruik.
  • Energieklasse: B, wat zorgt voor een geoptimaliseerd energiegebruik.
  • Gewicht: 33 kg, wat de installatie vergemakkelijkt.
  • Afmetingen:
    • Hoogte van 1090 mm.
    • Breedte van 975 mm.
    • Diepte van 290 mm.
  • Geavanceerde connectiviteit: Op afstand beheer van de boiler via een mobiele applicatie, wat het verbruik en de prestaties optimaliseert.

Toepassingen en veelzijdigheid:

De Thermor Onix Connect van 80 liter is ideaal voor middelgrote huishoudens die op zoek zijn naar een efficiënte en veelzijdige oplossing voor de productie van warm water. De mogelijkheid om verticaal of horizontaal te installeren, maakt het mogelijk om de beschikbare ruimte in huis beter te benutten, terwijl de geavanceerde connectiviteit zorgt voor een nauwkeurige controle over het apparaat, wat de energie-efficiëntie verbetert en zorgt voor een geoptimaliseerd gebruik.

Deze boiler is perfect voor degenen die prestaties, flexibiliteit en geavanceerde technologie in hun huis willen combineren. Bovendien garandeert de mogelijkheid om het vermogen aan te passen aan de behoeften een grotere controle over het energieverbruik, wat resulteert in extra besparingen in de loop van de tijd.

Samenvatting:

De verticale/horizontale elektrische boiler Thermor Onix Connect van 80 liter is een geavanceerde optie voor middelgrote huishoudens die een constante en efficiënte levering van warm tapwater vereisen. Met een vermogen van 2250 W en een optie van 1000 W voor energiebesparing, biedt het betrouwbare en flexibele prestaties.

De geavanceerde connectiviteit maakt op afstand beheer via mobiele apparaten mogelijk, wat de gebruikerservaring verbetert en het energieverbruik optimaliseert. Met een energieklasse B en de mogelijkheid om verticaal of horizontaal te installeren, combineert de Thermor Onix Connect efficiëntie, technologie en flexibiliteit, wat het een ideale oplossing maakt voor elk huishouden dat zijn warmwatersysteem wil moderniseren.

Technische kenmerken
Fabrikant
THERMOR
Referentie
241165
SKU
ATL5B0C5619
Energie-efficiëntieklasse
B
Capaciteit
80 l
Assemblage
Verticaal en horizontaal
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi