Algemene pompstation SFA SANICUBIC 2 Classic met referentie 040000002 van het merk SFA SANITRIT
Algemene pompstation SFA SANICUBIC 2 Classic met referentie 040000002 van het merk SFA SANITRIT
Algemene pompstation SFA SANICUBIC 2 Classic met referentie 040000002 van het merk SFA SANITRIT
Algemene pompstation SFA SANICUBIC 2 Classic met referentie 040000002 van het merk SFA SANITRIT
SFA SANITRIT

Algemene pompstation SFA SANICUBIC 2 Classic

REF
040000002
(0)
+1.811
2191.00 €
2.191,00 €
3.592,49 €
Als je professioneel bent, krijg je een exclusieve prijs. Ontdekken.
Het SFA SANICUBIC 2 Classic pomppunt pompt afvalwater uit badkamers en keukens. Met twee motoren van 1.500 W kan het tot 14 m verticaal en 110 m horizontaal pompen. Ideaal voor intensief gebruik in woningen of commerciële ruimtes.
  • Afvoer tot 14 m verticaal en 110 m horizontaal
  • 2 motoren van 1.500 W met snijbladen
  • 5 multi-diameter ingangen voor badkamers en keukens
Koop nu en ontvang het tussen 4 en 6 november.
Meer over het product

Informatie over Algemene pompstation SFA SANICUBIC 2 Classic

Het SFA SANICUBIC 2 Classic pompstation, referentie 040000002, is een krachtige en betrouwbare oplossing ontworpen voor de afvoer van afvalwater uit een eengezinswoning of een commerciële ruimte. Dit systeem is ontworpen om grote hoeveelheden water te verwerken die afkomstig zijn van meerdere badkamers en keukens uitgerust met toiletten, urinoirs, wastafels, douches, badkuipen, gootstenen, wasmachines, vaatwassers en andere sanitaire apparaten, en biedt optimale prestaties in intensieve gebruiksomgevingen.

De SANICUBIC 2 Classic is uitgerust met twee motoren van 1.500 W elk, waardoor het in staat is om afvalwater tot 14 meter verticaal of 110 meter horizontaal af te voeren. Deze motoren zijn voorzien van een Sanitrit roestvrijstalen snijsysteem dat effectief vaste stoffen en papierafval vermaalt, wat zorgt voor een soepele en ongehinderde afvoer. Deze verwerkingscapaciteit maakt het een uitstekende keuze voor installaties waar een efficiënte verwerking van vast afval samen met afvalwater vereist is.

Het werkingssysteem van de SANICUBIC 2 Classic is volledig automatisch, wat het gebruik vergemakkelijkt en de noodzaak van constante supervisie minimaliseert. Het werkt met een micro-switch die het waterniveau in de tank detecteert. Wanneer het water het activeringsniveau bereikt, worden de motoren ingeschakeld en wordt het water snel afgevoerd. Dit systeem garandeert een snelle en efficiënte reactie, zelfs tijdens intensief gebruik.

Een van de meest opvallende kenmerken van de SANICUBIC 2 Classic is het dubbelmotorensysteem, dat een extra niveau van veiligheid en efficiëntie biedt. De motoren kunnen afwisselend werken om de levensduur van het systeem te verlengen of gelijktijdig wanneer een hogere doorstroming vereist is door een grote waterstroom. In het geval dat een van de motoren een storing ondervindt, kan het systeem blijven functioneren met de resterende motor, wat ervoor zorgt dat de service niet wordt onderbroken terwijl de noodzakelijke reparatie wordt uitgevoerd.

Het systeem omvat ook een bewakingspaneel dat de status van de motoren controleert, aangeeft welke motor in werking is, of het apparaat onder spanning staat of dat er een probleem wordt gedetecteerd. Dit paneel, dat via een kabel op de SANICUBIC 2 Classic is aangesloten, stelt gebruikers in staat om de prestaties van het systeem eenvoudig en effectief te controleren.

De SANICUBIC 2 Classic is ontworpen om afvalwater bij temperaturen tot 70°C te weerstaan, waardoor het geschikt is voor het afvoeren van zowel zwart als grijs water uit badkamers en keukens. Bovendien is het beschermd met een IP68 beschermingsindex, wat de waterdichtheid garandeert en het in staat stelt om tijdelijke onderdompeling te weerstaan, waardoor het een veilige keuze is voor installatie in vochtige omgevingen of gebieden met overstromingsrisico.

Dit model heeft 5 multi-diameter ingangen, waardoor het mogelijk is om buizen van 40 mm, 50 mm, 100 mm of 110 mm aan te sluiten, wat de integratie in een breed scala aan installaties vergemakkelijkt. Deze ingangen zijn verdeeld over 2 zijkanten en 3 bovenkanten, wat flexibiliteit biedt in de opstelling van de afvoersystemen van een woning of commerciële ruimte. De afvoer van het water gebeurt via een buis met een diameter van 50 mm, die een bocht bevat die is uitgerust met een terugslagklep, wat ervoor zorgt dat het afgevoerde water niet terugkeert naar het systeem.

Technische specificaties van de SANICUBIC 2 Classic:

  • Motorvermogen: 2 x 1.500 W
  • Voedingsspanning: 230 V
  • Frequentie: 50-60 Hz
  • Maximale doorstroming: 15 m³/u
  • Maximale pomphoogte: 14 meter
  • Maximale horizontale terugloop: 110 meter
  • Aantal ingangen: 5 (multi-diameter: 40, 50, 100, 110 mm)
  • Terugloopdiameter: 50 mm
  • Beschermingsindex: IP68
  • Maximale watertemperatuur: 70°C
  • Totaal volume van de tank: 45 liter
  • Effectief volume van de tank: 17,5 liter
  • Niveau ON/OFF: 140/70 mm
  • Alarmniveau: 210 mm
  • Bruto gewicht: 35 kg

Wat betreft installatie is de SANICUBIC 2 Classic uiterst veelzijdig en eenvoudig te installeren, aangezien deze direct op de vloer kan worden geplaatst en alleen een elektrische aansluiting van 220 V nodig heeft om te functioneren. De apparatuur bevat ook aanbevelingen voor de installatie van afsluiters zowel in de aanvoer- als afvoerleidingen, wat zorgt voor eenvoudig onderhoud en extra controle over de waterstroom.

Samenvattend is het SFA SANICUBIC 2 Classic pompstation een robuuste en efficiënte optie voor de afvoer van afvalwater in eengezinswoningen en commerciële ruimtes. Met zijn vermogen om grote hoeveelheden water te verwerken en zijn dubbelmotorensysteem met snijbladen, garandeert dit model betrouwbare en veilige prestaties, zelfs in situaties van intensief gebruik. Bovendien maken de eenvoudige installatie en het hoge beschermingsniveau het een ideale oplossing voor grootschalige saneringsprojecten.

Technische kenmerken
Fabrikant
SFA SANITRIT
Referentie
040000002
SKU
SFA9A902EE7
Object
Pompsysteem
Beschermingsgraad
IP68
Frequentie
50-60 Hz
Aantal tickets
3 bovenste + 2 zijdelingse + 1 ventilatie
Garantie
3 jaar
Debiet
14,1 m³/h
Lichaamsmateriaal
PA 12 GF
Gegevensbladen
Meningen
30-dagen retour
Koop met een gerust hart. Als er iets misgaat, staan wij voor je klaar.
Service na verkoop
Heb je vragen? Ons supportteam helpt je graag verder.
Betaal hoe en wanneer je wilt
Creditcard, bankoverschrijving, PayPal... In termijnen betalen? Wij accepteren het allemaal.
GroupSumi is jouw online distributeur voor de bouw, elektrisch materiaal en airconditioning.
VisaMastercardPayPalKlarnaBank transfer
España (Español)
Portugal (Português)
Deutschland (Deutsch)
Italia (Italiano)
Nederland (Nederlands)
België (Nederlands)
France (Français)
Alle rechten voorbehouden © 2024 GroupSumi